Απολογισμός από τον εκπρόσωπο της FIFA για ΕΠΟ και Περέιρα

4197731

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει το στέλεχος της FIFA Μπιόρν Βασάλο, παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, στην οποία θα τοποθετηθεί για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει ο Μπιόρν Βασάλο, Διευθυντής του Τμήματος Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών της FIFA, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Σε αυτή, θα βρεθεί και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα έχει απολογιστικό χαρακτήρα για την χρονιά που πέρασε.
Δεν αποκλείεται μάλιστα, ο ο Διευθυντής του Τμήματος Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών της FIFA, να τοποθετηθεί και για το θέμα του Μέλο Περέιρα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες, με αφορμή τον τελικό Κυπέλλου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ
«Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει αύριο Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, στις 09.30, ο Διευθυντής του Τμήματος Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών της FIFA κ. Μπιορν Βάσαλο, παρουσία του προέδρου της Ε.Π.Ο. κ. Ε. Γραμμένου και του εκτελεστικού γραμματέα κ. Α. Δέδε, στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Αίθουσα Εκτελεστικής Επιτροπής).»

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης