Η ΑΕΚ πλησιάζει στον Βράνιες

Η ΑΕΚ πλησιάζει στον Βράνιες

Μέσα στις επόμενες μέρες ξεκαθαρίζει το θέμα του Βόσνιου στόπερ, με τις πιθανότητες υπέρ της ΑΕΚ

vranies-aek
Θετικές είναι οι ενδείξεις για την επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ.

Ο Βόσνιος αμυντικός έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει, ενώ και η «Ένωση» θεωρεί πως μια τέτοια προσθήκη θα ισχυροποιήσει πολύ την αμυντική της γραμμή. Όσο για την Άντερλεχτ, που έμεινε εκτός Ευρώπης, επίκεινται σημαντικές αλλαγές εν όψει της νέας σεζόν μετά και την απόκτηση του Βενσάν Κομπανί σε ρόλο παίκτη προπονητή. Ο Βράνιες δεν είναι στα πλάνα της και δεν είναι καθόλου αρνητική στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει.

Οι βασικές προϋποθέσεις, λοιπόν, υπάρχουν, αλλά χρειάζονται ακόμη κάποια βήματα, που θα επιχειρηθεί να γίνουν τις επόμενες ημέρες. Το πιο σημαντικό εμπόδιο είναι το συμβόλαιο του 29χρονου άσου, καθώς οι αποδοχές του στο Βέλγιο αγγίζουν τις 900.000 ευρώ ετησίως και η ΑΕΚ δεν προτίθεται να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα. Αν ο Βράνιες ρίξει τις απαιτήσεις του ή η Άντερλεχτ δεχτεί να του καλύψει τη… χασούρα, η χρυσή τομή θα είναι ακόμη πιο κοντά. Τις επόμενες μέρες θα υπάρχουν εξελίξεις και υπάρχει αισιοδοξία πως η επιστροφή του Βόσνιου θα «κλειδώσει».

Από εκεί και πέρα, ο Μάικελ Μέσα και ο Μαρκ Γκουάλ είναι δεδομένα στους παίκτες που αρέσουν στον Μανόλο Χιμένεθ για τη θέση του μέσου και του φορ αντίστοιχα, ωστόσο δεν έχουν προχωρήσει οι «κιτρινόμαυροι» σε επαφές για την απόκτησή τους. Ειδικά ο δεύτερος δεν αποτελεί προτεραιότητα για τη θέση του σέντερ φορ, καθώς προέχουν άλλες λύσεις.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης