Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. ότι δεν πάει στο ΟΑΚΑ για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. ότι δεν πάει στο ΟΑΚΑ για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Αν ο Ολυμπιακός δεν πάει στο ΟΑΚΑ τότε θα υποβιβαστεί στην Α2

agelopoulos-oaka1
Μόνο το τυπικό φαίνεται ότι απομένει για την… αποχή του Ολυμπιακού από το ματς με τον Παναθηναϊκό για τα playoffs και συνεπώς τον υποβιβασμό του στην Α2.

Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ενημέρωσε το μεσημέρι την ΕΛ.ΑΣ. πως δεν θα μεταβεί στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να μη ληφθούν τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που είχαν αποφασιστεί όπως συμβαίνει σε κάθε ντέρμπι.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού, ασφαλώς, θα προσέλθει κανονικά στο γήπεδο, όπως και οι διαιτητές, οι οποίοι αφού αφήσουν να παρέλθει το προβλεπόμενο 20λεπτο, τότε θα κλείσουν το φύλλο αγώνα που συνεπάγεται την πρόκριση των «πράσινων» στα ημιτελικά των playoffs, ενώ ο Ολυμπιακός-όπως ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ-υποβιβάζεται στην Α2.

Την απόφαση του Ολυμπιακού να προχωρήσει μέχρι τέλους ανακοίνωσε στους φιλάθλους της ομάδας ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα αγωνίζεται κανονικά στην Ευρωλίγκα, ενώ θα παρατάσσεται στα ματς της Α2 με αρκετούς εφήβους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τους οργανωμένους φιλάθλους:

«Εμείς κωλοτούμπες δεν είμαστε. Χρόνια προσπαθούμε να αλλάξει με οποιοδήποτε τρόπο το πρωτάθλημα μπάσκετ. Είπαμε ότι θα το πάμε μέχρι τέλους και θα το πάμε. Σας θέλουμε κοντά μας όλους, γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του και όχι οι επενδυτές. Ο Ολυμπιακός είναι η ζωή μας. Θέλουμε του χρόνου το γήπεδο να είναι γεμάτο, παρότι γνωρίζουμε το ΣΕΦ δεν είναι και το πιο μπασκετικό γήπεδο. Δεν πάμε πουθενά και να ξέρετε ότι φτιάχνουμε Ολυμπιακό για το τοπ επίπεδο της Ευρωλίγκας. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην υποβιβαστούμε. Εκκρεμούν και οι υποθέσεις στο ΑΣΕΑΔ. Αν πέσουμε, θα είμαστε μια άλλη ομάδα στην Α2. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι να δουν την πραγματική μας ομάδα στην Α2. Θα έχουμε μια ομάδα με αρκετούς νεαρούς και ταλαντούχους. Περιμένουμε και την Αδριατική λίγκα για το ενδεχόμενο να αγωνιστούμε εκεί».

Κλείσιμο
Από την πλευρά τους, οι οργανωμένοι φίλαθλοι είπαν στον κύριο Αγγελόπουλο: «Είμαστε μαζί μας. Φοβόμασταν ότι θα κάνατε πίσω, αλλά δεν κάνατε. Σας στηρίζουμε σε όποια απόφαση κι αν πάρετε».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης