Μάντσεστερ Σίτι και Παρί αποσύρονται από τη διεκδίκηση του Γκριεζμάν

Μάντσεστερ Σίτι και Παρί αποσύρονται από τη διεκδίκηση του Γκριεζμάν

Δια στόματος Γκουαρδιόλα και Τούχελ οι ομάδες τους δεν θα ασχοληθούν με την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν, αφήνοντας το πεδίο ανοικτό για την Μπαρτσελόνα

Griezman
Αν και στην Μπαρτσελόνα φαίνεται να έχουν ενοχληθεί με τον τρόπο που έχει χειριστεί και πέρσι, αλλά και φέτος το θέμα ο Αντουάν Γκριεζμάν, είδαν τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές τους να δηλώνουν ότι αποσύρονται από τη διεκδίκηση του παίκτη.

Δια στόματος των προπονητών τους, Μάντσεστερ Σίτι και Παρί εξήγησαν ότι δεν πρόκειται να κινηθούν για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού.

«Θέλω να πω στον κόσμο της Μπαρτσελόνα, να μην ανησυχεί, διότι η Μάντσεστερ Σίτι δεν πρόκειται να κινηθεί για την αγορά του Γκριεζμάν», ήταν η σχετική ατάκα του Πεπ Γκουαρδιόλα, ενώ ο Τόμας Τούχελ είπε κάτι αντίστοιχο: «Ο Γκριεζμάν μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα του κόσμου, αλλά για εμάς η μεταγραφή του δεν αποτελεί μία ρεαλιστική πιθανότητα».

Ισως όλα αυτά να έχουν να κάνουν με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρωταθλήτριες Αγγλίας και Γαλλίας με το «Financial Fair Play».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης