Γιουβέντους: Οριστικά τέλος ο Αλέγκρι

Γιουβέντους: Οριστικά τέλος ο Αλέγκρι

Η Γιουβέντους, με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής, επισημοποίησε πως με το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου θα σημάνει και το τέλος της παρουσίας του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην άκρη του πάγκου

alegri2_2
Το φινάλε της συνεργασίας των δύο πλευρών γράφεται τελικά με το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα για τον σύλλογο, αλλά και την κατάκτηση του Super Cup Ιταλίας στον τελικό απέναντι στη Μίλαν, νωρίτερα μέσα στη σεζόν.

Οι «μπιανκονέρι» ανακοίνωσαν πως η συνεργασία τους με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα τερματιστεί το φετινό καλοκαίρι και πλέον θα γίνει νέα αρχή από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο 51χρονος προπονητής οδήγησε τη Γιουβέντους στα πέντε πιο πρόσφατα πρωταθλήματά της από το 2015 μέχρι και φέτος, πήρε δυο Super Cup Ιταλίας (2016, 2019) και μέτρησε και τέσσερα σερί Κύπελλα, μέχρι την περασμένη χρονιά.

Στα πέντε χρόνια της παρουσίας του στον πάγκο της Γιουβέντους, καθοδήγησε την ομάδα σε 269 παιχνίδια, με 191 νίκες, πράγμα που σημαίνει ότι το ποσοστό νικών έφτασε στο 71%. Έχασε μονάχα 36 αναμετρήσεις, ενώ τα γκολ που πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές του έφτασαν στα 510.

Το μεσημέρι του Σαββάτου έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου από κοινού με τον Αντρέα Ανιέλι για όλες τις λεπτομέρειες...

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης