Ο Τσάβι αποσύρεται από την ενεργό δράση

Ο Τσάβι αποσύρεται από την ενεργό δράση

Ο Τσάβι ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση με το τέλος της φετινής σεζόν με τον πρώην αρχηγό της Μπαρτσελόνα να ακολουθεί το δρόμο της προπονητικής

xavi_02052019
Ο Τσάβι βρήκε την ευκαιρία με το τέλος του πρωταθλήματος του Κατάρ να ανακοινώσει ότι αυτή θα είναι η τελευταία του σεζόν ως ποδοσφαιριστής.

Ο 39χρονος μέσος έχει ακόμα υποχρεώσεις με την Αλ Σαντ στο Champions League της Ασίας και στο Κύπελλο του Κατάρ και μόλις αυτές ολοκληρωθούν θα αφοσιωθεί στο νέο του ρόλο στην προπονητική.

«Ανυπομονώ τι μου επιφυλάσσει το μέλλον ως προπονητής», αποκάλυψε ο Τσάβι με προσωπική του επιστολή, που δημοσιεύθηκε στα ΜΜΕ της Ντόχα. «Ήταν προνόμιο να παίζω ποδόσφαιρο ως τα 39 μου. Αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν ως παίκτης. Η φιλοσοφία μου ως προπονητής αντικατοπτρίζει το στυλ που εξελίχθηκε για πολλά χρόνια υπό την επιρροή του Κρόιφ και της Μασία. Λατρεύω τις ομάδες που παίρνουν την πρωτοβουλία, που παίζουν επιθετικά και θέλουν να μας επιστρέψουν την έννοια αυτού που αγαπήσαμε από παιδιά: του ποδοσφαίρου κατοχής», αναφέρει ένα απόσπασμα της επιστολής του.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης