NBA, Μιλγουόκι Μπακς-Μπόστον Σέλτικς 90-112: Παραδόθηκε άνευ όρων η «παρέα» του Αντετοκούνμπο!

NBA, Μιλγουόκι Μπακς-Μπόστον Σέλτικς 90-112: Παραδόθηκε άνευ όρων η «παρέα» του Αντετοκούνμπο!

Δεν τα κατάφεραν οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους πολύ ισχυρούς Σέλτικς, στην πρώτη αναμέτρηση για τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας - Σκόραρε 22 πόντους, αλλά με πολύ άσχημα ποσοστά ο «Giannis», που τα βρήκε σκούρα από την άμυνα των «Κελτών» κι έτσι τα «Ελάφια» έχασαν από πολύ νωρίς το πλεονέκτημα της έδρας

anteto_main
Οι άμυνες των Χόρφορντ (κυρίως) και Μόρις έβγαλαν εκτός ρυθμού και... ρακέτας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (7/21 σουτ). Οι Σέλτικς επικράτησαν με 112-90 εκτός έδρας κι έκαναν το 1-0 στη σειρά με τους Μπακς!

Ο αγώνας

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν έξω από τα... νερά του στο πρώτο δωδεκάλεπτο του αγώνα με τους Σέλτικς, εκεί όπου η πολύ καλή άμυνα των φιλοξενούμενων είχε ως αποτέλεσμα ο Greek Freak να μην βρει τους χώρους και τις φάσεις που ήθελε. Οι «Κέλτες» έβγαλαν άμυνες, βρήκαν εύκολα το ξεμαρκάριστο σουτ και προηγήθηκαν για πρώτη φορά με διψήφια διαφορά πόντων όταν ο Καϊρί Ίρβινγκ σκόραρε για το 21-10 στο 9:28.

Η πρώτη περίοδος έκλεισε στο 17-26 για τη Βοστόνη που στηρίχθηκε επιθετικά στον Uncle Drew (8π., 4/5 δίπ., 3ασ., 2ριμπ.) απέναντι στους Μπακς που μέτρησαν 5/19 σουτ εντός πεδιάς σε αυτό το διάστημα. Μάλιστα ο Άαρον Μπέινς σκόραρε για το 25-40 στο 17:34, την ώρα που τα «Ελάφια» είχαν μόλις 3/12 δίποντα με αρκετές προσπάθειες κοντά στο καλάθι!

Τα μακρινά σουτ του Νίκολα Μίροτιτς ξεκλείδωσαν την άμυνα των Σέλτικς για το Μιλγουόκι που έκανε σερί 15-0 και ισοφάρισε σε 40-40 μέσα σε διάστημα τριών λεπτών με τον Αντετοκούνμπο στον πάγκο! Μάλιστα τα back2back τρίποντα των Μίροτιτς και Μίντλετον έκαναν το 46-44 για τα «Ελάφια» ωστόσο οι Σέλτικς ανέκτησαν άμεσα το προβάδισμα και πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 50-52. Οι άμυνες των Χόρφορντ (κυρίως) και Μόρις έβγαλαν εκτός ρυθμού τον Αντετοκούνμπο ενώ οι «Κέλτες» βρήκαν ρυθμό στην επίθεση, ισοφάρισαν τη μεγαλύτερη διαφορά τους στο παιχνίδι (65-80) κι εν συνεχεία τα τρίποντα των Χέιγουορντ και Ροζίερ ανέβασαν τη διαφορά στο +21 (65-86) στο 1:20 για το τέλος της τρίτης περιόδου που έκλεισε στο 71-88.

Σε αυτό το διάστημα ο Χόρφορντ έκανε τη διαφορά για τη Βοστώνη που έβγαλε τον Γιάννη από τη ρακέτα και πέτυχε απόλυτα τον σκοπό της, διατηρώντας σταθερά το προβάδισμα. Μάλιστα ο Ίρβινγκ σκόραρε για το 80-100 και οι Σέλτικς έφτασαν στη νίκη στο Fiserv Forum, επικρατώντας με 90-112.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης