Με «πεντάρα» το... ζέσταμα για τη Λίβερπουλ ενόψει Μπαρτσελόνα

Με «πεντάρα» το... ζέσταμα για τη Λίβερπουλ ενόψει Μπαρτσελόνα

Η Λίβερπουλ κέρδισε 5-0 τη Χάντερσφιλντ με γκολ του Κεϊτά στα 14’’  και τους Μανέ-Σαλάχ να σημειώνουν από δύο γκολ

salax-nw1
Με το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία της από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ, στα 14’’ με τον Κεϊτά και με τους Μανέ και Σαλάχ να σημειώνουν από δύο γκολ η Λίβερπουλ καθάρισε με 5-0 την Χάντερσφιλντ και πέρασε ξανά μπροστά στην βαθμολογία με 91 πόντους, αλλά και ματς περισσότερο από τη Σίτι. Στα καλά νέα για τους «ρεντς» η επάνοδος του Οξλέιντ Τσάμπερλεν για πρώτη φορά μετά από έναν χρόνο, σαν αλλαγή αντί του Στάριτζ.

Η Λίβερπουλ δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στη Χάντερσφιλντ, αφού στο 14ο δευτερόλεπτο και από την πίεση που άσκησε ο Κεϊτά, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το λάθος, για να φτάσει η μπάλα στον Σαλάχ που πάσαρε άμεσα στον Κεϊτά και αυτός με δεξί σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 1-0. Αυτό είναι το γρηγορότερο γκολ που έχει σημειώσει η «κόκκινη αρμάδα» από καταβολής Premier League.

Η Χάντερσφιλντ προσπάθησε ν’ απαντήσει, προσπάθησε να μειώσει κερδίζοντας κάποια κόρνερ, αλλά στο 23ο λεπτό, η Λίβερπουλ έκανε το 2-0 με κεφαλιά του Μανέ, ύστερα από σέντρα του Ρόμπερτσον από αριστερά. Στην εκπνοή του πρώτου μέρους, μια τριαντάρα μπαλιά του Αλεξάντερ-Άρνολντ στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, έφερε τον Σαλάχ σε θέση βολής που με λόμπα έκανε το 3-0 σαν σε προπόνηση.

O χορός των γκολ συνεχίστηκε με το 2ο προσωπικό γκολ του Μανέ, με κεφαλιά μετά από σέντρα του Χέντερσον στο 66’. Ο Μανέ έχασε την ευκαιρία για χατ-τρικ στο 78’ με κεφαλιά. Στο 83' ο Σαλάχ με το 21ο γκολ του στο πρωτάθλημα, μετά από την 11η ασίστ του Ρόμπερτσον, έκανε από κοντά το 5-0 στο 83'. Το τέλος του ματς βρήκε τον Αιγύπτιο στα 21 γκολ και τον Σενεγαλέζο στα 20, με τη Λίβερπουλ να... προθερμαίνεται ενόψει του αγώνα στο Καμπ Νου με την Μπάρτσα για τα ημιτελικά του Champions League. O Σαλάχ επιπλέον έγινε ο πρώτος παίκτης που σε 100 συμμετοχές με τη Λίβερπουλ έχει σημειώσει 69 τέρματα.

Liverpool vs Huddersfield (5-0) - Highlights - English Commentary - 2019


Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης