ΠΑΟΚ: Στις 6 Μαΐου η επέμβαση του Βιεϊρίνια και με τον γιατρό της Εθνικής Πορτογαλίας

ΠΑΟΚ: Στις 6 Μαΐου η επέμβαση του Βιεϊρίνια και με τον γιατρό της Εθνικής Πορτογαλίας

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως η χειρουργική επέμβαση στον Βιεϊρίνια για τη ρήξη χιαστών που υπέστη θα λάβει χώρα στο Πόρτο στις 6 Μαϊου, σε συνεργασία και με τον γιατρό της Εθνικής Πορτογαλίας

4785972
Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η επέμβαση στον αρχηγό της ομάδας έχει προγραμματιστεί για τις 6/5 στο Πόρτο μετά τη συνάντηση του γιατρού της Εθνικής Πορτογαλίας κ. Νορόνια με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Δικεφάλου κ. Παπακώστα.

Αναλυτικά:
Οι αποφάσεις για την επέμβαση αποκατάστασης του αρχηγού του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια και οι επόμενες κινήσεις.

Ο Βιεϊρίνια ακολούθησε από την πρώτη στιγμή ειδική αγωγή προκειμένου σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ να ικανοποιηθεί η επιθυμία του να είναι παρόν στη μεγάλη στιγμή του αγώνα της Κυριακής και μάλιστα να τιμηθεί με την συμβολική συμμετοχή του.

Στον ποδοσφαιριστή έγινε από την πρώτη στιγμή η κατάλληλη προσέγγιση ώστε να πάρει μέρος στην απονομή και τους πανηγυρισμούς χωρίς περαιτέρω ρίσκο.

Δεδομένου ότι για τους παραπάνω λόγους δεν χειρουργήθηκε άμεσα (το πρώτο 24ωρο), και με δεδομένο τον συνδυασμό κακώσεων (οστικές θλάσεις), αποφασίστηκε η επέμβαση να πραγματοποιηθεί όταν η άρθρωση θα είναι πλέον χωρίς φλεγμονή, πρωτόκολλο που ακολουθείται σε κάθε παρόμοια περίπτωση.

Κλείσιμο
Επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι ο τραυματισμός του να αντιμετωπιστεί από κοινού από τον ιατρό της εθνικής Πορτογαλίας (και θεράποντα ιατρό του στον τραυματισμό του αριστερού γόνατος) κ. Νορόνια και τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ κ. Παπακώστα .

Για το λόγο αυτό, τα δύο επιτελεία βρίσκονται σε συνεννόηση για την διευθέτηση του θέματος και η επέμβαση έχει προγραμματιστεί για τις 06.05 στο Πόρτο μετά τη συνάντηση των δύο γιατρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης