Λάσο: «Δεν πιστεύω ότι ο Καλάθης είναι τραυματίας, δεν θα παίξει ο Γιουλ»

Λάσο: «Δεν πιστεύω ότι ο Καλάθης είναι τραυματίας, δεν θα παίξει ο Γιουλ»

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για το Game 3 των play offs με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τόνισε πως δεν πιστεύει στις... ιστορίες που θέλουν τον Νικ Καλάθη τραυματία

Laso2
Ο Ισπανός προπονητής της Ρεάλ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν πιστεύω αυτές τις ιστορίες. Ο Γκιστ δεν θα έπαιζε στο πρώτο ματς κι όμως έπαιξε. Δεν με νοιάζει τι λένε. Έχω αρκετά να σκεφτώ για την ομάδα μου» και πρόσθεσε: «Περιμένω να δω τον καλύτερο Παναθηναϊκό. Εμείς πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα, αν θέλουμε να νικήσουμε. Ο Σέρχι ταξιδεύει, αλλά δεν θα παίξει αύριο. Δουλεύει για να επιστρέψει κι είμαστε αισιόδοξοι με την βελτίωσή του, αλλά την Τρίτη δεν θα παίξει. Ο Ρούντι δεν προπονήθηκε την Κυριακή, επειδή η μέση του έχει επιβαρυνθεί, προπονήθηκε σήμερα και θα ταξιδέψει για Αθήνα».

Από κει και πέρα μιλώντας γενικά για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟ τόνισε: «Έχουμε υπομονή κι είμαστε έτοιμοι για να διαβάζουμε το παιχνίδι κάθε στιγμή. Στο τρίτο παιχνίδι όλα αλλάζουν, η έδρα, οι Έλληνες οπαδοί, όλα. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ επιθετική ομάδα, ειδικά στην έδρα του, Ανεξάρτητα από όλα, το τρίτο ματς αλλάζει το σενάριο και μας αναγκάζει να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Στα πρώτα δύο ματς κάναμε αρκετά λάθη σε άμυνα κι επίθεση».

Τέλος, είπε για το ΟΑΚΑ: «Όλες οι ομάδες έχουν συνηθίσει να παίζουν σε τέτοιες έδρες, αλλά είναι ξεκάθαρο πως σε συγκεκριμένα χρονικά σημεία επηρεάζουν τις ομάδες και δίνουν φτερά στους παίκτες. Στο τέλος, όμως, παίζουν πέντε εναντίον πέντε».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης