Super League, Λαμία-Ολυμπιακός 1-3: Στο ίδιο μοτίβο

Super League, Λαμία-Ολυμπιακός 1-3: Στο ίδιο μοτίβο

Ακόμη μια νίκη στο ενεργητικό του για τον Ολυμπιακό που έφυγε με το τρίποντο κι από την Λαμία, κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 3-1 χάρη στην γκολάρα του Φορτούνη και τα γκολ των Χασάν και Καμαρά

4784701
 Ο Ολυμπιακός παρότι δεν ήταν τόσο καλός για ένα διάστημα, έδειξε πως είχε ισχυρό κίνητρο και στην Λαμία, ξεπερνώντας και το εμπόδιο της ομάδας του Χάβου. Έφτασε έτσι στις εννιά διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα της Super League. Οι ερυθρόλευκοι με τα γκολ των Καμαρά, Φορτούνη και Χασάν στο 1-3 έπιασαν τα 101 σε όλες τις διοργανώσεις! Γκολάρα στο ματς από τον Φορτούνη.

ΜΕ ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ ΚΑΙ ΣΟΛΔΑΝΟ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ, ΜΕ 4-3-3 ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ 3-6-1 ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ Ο ΧΑΒΟΣ
Ο αρχικός σχηματισμός των Πειραιωτών ήταν ως εξής: Λοντίγκιν τέρμα, οι δύο στόπερ οι Σισέ και Μεριά, δεξί μπακ ο Ανδρούτσος και αριστερό ο Τσιμίκας, κέντρο με Γκιγιέρμε και Καμαρά, Φορτούνης επιτελικός, άκρα με Ποντένσε και Ντίας και φορ ο Σολδάνο.

Ο Χάβος για την Λαμία είχε σχήμα με Μελίσσα πορτιέρο, τετράδα άμυνας με Αντέτζο, Πλιάτσικα, Βάντερσον και Ασίγκμπα, κέντρο με Δημούτσο, Μπεχαράνο και σε δημιουργικό ρόλο ο Μπαράλες, άκρα με Μπλάζιτς και Καραμάνο και μπροστά τον Ασούμπρε.

ΤΟ ΠΟΛΥΠΡΟΣΩΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ "ΖΟΡΙΣΕ" ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΟΜΩΣ Ο ΠΟΝΤΕΝΣΕ "ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ" ΤΟ ΜΑΤΣ
Στο α' μέρος η Λαμία έχοντας κατά διαστήματα ένα σχήμα 3-6-1 με σαφώς πιο ενισχυμένο αμυντικά κέντρο δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό. Εκτός αυτού είχε και μία πολύ καλή φάση με τον Ασούμπρε να σουτάρει λίγο έξω στο 17'. Ο Ολυμπιακός είχε ένα σουτ του Σολδάνο στο 26' που μπλόκαρε ο Μελίσσας με 2η προσπάθεια. Στο 35ο λεπτό όμως ο Ποντένσε με ένα ωραίο γύρισμα εξέθεσε την άμυνα της Λαμίας και ο επερχόμενος Καμαρά με καλό τελείωμα "έγραψε" το 1-0.

Κλείσιμο
Ο ΑΣΟΥΜΠΡΕ ΤΟ 1-1 ΑΛΛΑ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ "ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ" ΓΙΑ ΤΟ 2-1 ΚΑΙ Ο ΧΑΣΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 3-1
Η Λαμία κατάφερε να μειώσει σε μία αμφισβητούμενη φάση όπου φάνηκε ο Μπαράλες να έχει σπρώξει τον Μεριά για πιο καλή θέση και από το κεφάλι του Τυνήσιου η μπάλα πήγε στον Ασούμπρε, που στο 65' έκανε το 1-1. Λίγο μετά όμως ο Φορτούνης έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα με μία φαουλάρα για το 1-2 στο 68'. Ο Ολυμπιακός θα έβαζε και άλλο γκολ. Σε φάση που ξεκίνησε από πάσα του Καμαρά στον Νάτχο εκείνος την γύρισε εξαιρετικά στον Χασάν που από κοντά έβαλε το 10ο γκολ του για το 1-3. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ.

MVP: Ο Καμαρά. Βάζει το πρώτο γκολ του ματς και "κλειδώνει" την αναμέτρηση με την πολύ καλή του πάσα στον Νάτχο για να γίνει το 1-3. Πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο ο Αφρικανός.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ποντένσε μαζί με Φορτούνη. Ακόμα και σε όχι τόσο καλή του μέρα ο Πορτογάλος παραμένει ένας μεγάλος κίνδυνος για τους αντιπάλους. Όλη η φάση δική του στο 0-1 του Καμαρά. Αυτή ήταν η 8η φετινή ασίστ του στην Super League και 9η φετινή ενώ φέτος έχει και 8 γκολ. Γκολάρα ο Φορτούνης στο 2-1.

Αρκετά καλή εικόνα είχε και η Γκιγιέρμε. Μεγάλη προσπάθεια από τον Ανδρούτσο και καλοί και οι Λοντίγκιν & Χασάν. Θετική και η εικόνα του κέντρου της Λαμίας και του σκόρερ της Ασούμπρε.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η άμυνα της Λαμίας σε κομβικές στιγμές λειτούργησε λανθασμένα.

Η ΓΚΑΦΑ: Σίγουρα η φάση του 0-1 για τον Ολυμπιακό με τον Καμαρά και όλη η αντίδραση της άμυνας της Λαμίας. Εδώ μπορεί να μπει και η στιγμή του 1-1 ως προς την συνολική αντίδραση της άμυνας των Πειραιωτών.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Σχετικά με την διαιτησία υπήρξαν λάθη στο πειθαρχικό σκέλος. Λάθη με φάουλ ή κάρτες όπως η φάση του Αντέτζο στον Ποντένσε που του κάνει φάουλ αλλά δεν δίνεται ή στην φάση που ο Μπεχαράνο φάνηκε να βρίσκει τον Γκιγιέρμε, που τραυματίστηκε αλλά δεν δόθηκε κάτι. Στην φάση του γκολ της Λαμίας ο Μπαράλες φάνηκε να έχει σπρώξει τον Μεριά για να πάρει καλή φάση και να σκοράρει έτσι ο Ασούμπρε.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει το κορυφαίο του παιχνίδι αλλά αποδείχθηκε ξανά ουσιαστικός επιθετικά, ειδικά εάν σκεφτούμε πως στο α' μέρος κάνει το 0-1, έχοντας 2 τελικές. Έτσι πήρε και μία άτυπη "εκδίκηση" από την Λαμία για τον αποκλεισμό του στο Κύπελλο με το 1-3 και έφτασε τα 101 γκολ φέτος. Οι δύο ομάδες έχουν ζητήσει από ένα πέναλτι. Ένα ο Ολυμπιακός για τον Ποντένσε και ένα η Λαμία για τον Μπαράλες.

ΛΑΜΙΑ: Μελίσσας, Αντέτζο, Μπεχαράνο (81' Μπουλούλης), Πλιάτσικας, Μπαράλες (73' Τσούκαλος), Καραμάνος, Ασούμπρε, Δημούτσος (65' Τομάς), Βάντερσον, Μπλάζιτς & Ασίγκμπα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λοντίγκιν, Καμαρά, Φορτούνης (84' Νάτχο), Ανδρούτσος, Γκιγιέρμε, Μεριά, Τσιμίκας, Σολδάνο (58' Χασάν), Ντίας, Ποντένσε (64' Μασούρας) & Σισέ.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης