Κέβιν Ντουράντ στο Eurohoops! “Ο Κιλπάτρικ είναι αδελφός μου, εύχομαι να πετύχει!”

Κέβιν Ντουράντ στο Eurohoops! “Ο Κιλπάτρικ είναι αδελφός μου, εύχομαι να πετύχει!”

Ίσως πολλοί να μη γνωρίζουν πως ο Κέβιν Ντουράντ και ο Σον Κιλπάτρικ είναι κολλητοί φίλοι. “Αδέλφια” όπως ο ίδιος ο “KD” λέει! Και τα λέει στο Eurohoops αποκλειστικά! Τιμή μας να φιλοξενούμε τον δύο φορές πρωταθλητή και MVP των τελικών, τον τεράστιο Κέβιν Ντουράντ…

kevi01
Από που προέρχεται η φιλία τους; Ο συνδετικός κρίκος ήταν ο Άνταμ Χάρινγκτον, ασίσταντ στους Νετς το 2016 όταν έπαιζε εκεί ο νυν άσος του Παναθηναϊκού και προπονητής στα σουτ στους Θάντερ το 2014-15, εποχή που ο Κέβιν Ντουράντ βρισκόταν στην Οκλαχόμα Σίτι.

Τους σύστησε και με τη μία η φιλική “χημεία” μεταξύ τους αναδείχτηκε. “Μιλάμε διαρκώς με μηνύματα από τότε. Είμαστε πολύ κοντά”, είπε κάποτε σε συνέντευξη του ο Κιλπάτρικ: “Αγαπώ τον Σον. Είναι ο … δικός μου”, είχε απαντήσει ο Ντουράντ.

Να λοιπόν που καταφέραμε και αποσπάσαμε δύο λογάκια και εμείς από τον Κέβιν Ντουράντ, τρία χρόνια μετά το ξεκίνημα της φιλίας του με τον Σον Κιλπάτρικ:

“Δεν κατάφερα να παρακολουθήσω τι κάνει, αλλά όταν αποφάσισε να φύγει από την Αμερική είχαμε συνομιλήσει αρκετά. Ξέρει πως αισθάνομαι για αυτόν. Χάσει ή νικήσει είναι ο αδελφός μου. Ξέρω πως θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά. Είμαι ενθουσιασμένος που έχει τη δυνατότητα να παίξει πραγματικά καλό μπάσκετ.

Είναι απλά ένα παιχνίδι μόνο που πρέπει να το κάνει σε άλλη χώρα, σε άλλο πρωτάθλημα. Του εύχομαι καλή τύχη”.

Δείτε το βίντεο που φιλοξενούμε αποκλειστικά στο Eurohoops…

Κλείσιμο

Πηγή:www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης