Βίντεο: Επεισόδιο Καμμένου - Ασημάκη μετά τον αγώνα πόλο γυναικών Βουλιαγμένης-Ολυμπιακού

Βίντεο: Επεισόδιο Καμμένου - Ασημάκη μετά τον αγώνα πόλο γυναικών Βουλιαγμένης-Ολυμπιακού

Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης ήταν σε έξαλλη κατάσταση και κατηγόρησε την παλιά της παίκτρια -και νυν του Ολυμπιακού- ότι μέσα στον αγώνα της μιλούσε συνεχώς. Με το που τελείωσε η αναμέτρηση, πήγε και της ζήτησε τον λόγο

kammenou2
«Άναψαν τα αίματα» μετά το τέλος του ημιτελικού της Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό ανάμεσα στην Αλεξία Καμμένου και την Αλεξάνδρα Ασημάκη. Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης απευθύνθηκε στην Ελληνίδα φουνταριστή σε αρκετά έντονο ύφος. Αμέσως επενέβη ο βοηθός του Χάρη Παυλίδη, Κώστας Χατζηδάκης, και δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις.

Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης ήταν σε έξαλλη κατάσταση και κατηγόρησε την παλιά της παίκτρια -και νυν του Ολυμπιακού- ότι μέσα στον αγώνα της μιλούσε συνεχώς. Με το που τελείωσε η αναμέτρηση, πήγε και της ζήτησε τον λόγο.

Ένταση με Καμμένου και Ασημάκη # Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 7-8


Η διεθνής παίκτρια αρνήθηκε ότι απευθύνθηκε στην Καμμένου, όμως η προπονήτρια της Βουλιαγμένης υποστηρίζει ότι είχε προκλητική συμπεριφορά και της τα... έχωσε μετά τον αγώνα.

Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τρίτο τελικό της ιστορίας του στην Ευρωλίγκα, κερδίζοντας με 8-7 την Βουλιαγμένη στον ημιτελικό που διεξήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής στο Σαμπαντέλ.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης