Απίστευτο! Ο Σισοκό της Τότεναμ νόμιζε ότι η ομάδα του είχε αποκλειστεί από τα ημιτελικά του Champions League

Απίστευτο! Ο Σισοκό της Τότεναμ νόμιζε ότι η ομάδα του είχε αποκλειστεί από τα ημιτελικά του Champions League

Ο Γάλλος αμυντικός μέσος, ο οποίος είχε αποχωρήσει στο ημίχρονο λόγο τραυματισμού, μετά το γκολ του Στέρλινγκ στις καθυστερήσεις, έφυγε στα αποδυτήρια και δεν είχε αντιληφθεί ότι είχε ακυρωθεί και φυσικά ότι η Τότεναμ είχε προκριθεί στους «4» του Champions League - Επίσης ο Κορεάτης Σον έμαθε από δημοσιογράφο ότι δεν παίζει στον πρώτο ημιτελικό

Sisoko
Ήταν το ματς της χρονιάς, με τρομερές ανατροπές και εναλλαγές συναισθημάτων. Κι όσο περνούν οι ώρες προκύπτουν και νέες απίθανες ιστορίες για το χιτσκοκικό φινάλε του αγώνα Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ 4-3, που έδωσε την πρόκριση χάρις στα εκτός έδρας γκολς.

Από τις πιο τρελές ιστορίες που έχουν προκύψει μετά το τέλος ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, είναι αυτή που αφορά τον Μούσα Σισοκο και την οποία αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα «Equipe».

Ο Γάλλος αμυντικός μέσος της Τότεναμ στάθηκε άτυχος καθώς αποχώρησε στο 37' λόγω τραυματισμού και είδε το δεύτερο ημίχρονο από τον πάγκο της ομάδας του...

Εκεί βρίσκονταν όταν ο Ραχίμ Στέρλινγκ των γηπεδούχων σκόραρε στο 90'+3, με το συγκεκριμένο γκολ να δίνει την Σίτι και το γήπεδο να παίρνει φωτιά.

Ο Σισοκό απογοητευμένος από την εξέλιξη έφυγε από τον πάγκο και πήγε στα αποδυτήρια της Τότεναμ προσπαθώντας να χωνέψει τον αποκλεισμό των «Πετεινών» στις καθυστερήσεις.

«Στα αποδυτήρια ήμουν εντελώς μόνος μου καθώς δεν με είχε συνοδεύσει κανείς, ενώ σε καμία τηλεόραση δεν υπήρχε μετάδοση του αγώνα και πίστευα ότι είχαμε αποκλειστεί», παραδέχθηκε ο Σισοκό κι αποκάλυψε πως έμαθε ότι η ομάδα του έφτασε στα ημιτελικά.

«Μετά από λίγα λεπτά ήρθε στα αποδυτήρια ένα μέλος του προπονητικοί τιμ κι όταν με είδε μου είπε: «Απίστευτο! Τα καταφέραμε!' Όταν τον άκουσα να λέει αυτό τον ρώτησα 'μα πως τα καταφέραμε, αφού δεχθήκαμε γκολ στις καθυστερήσεις' κι εκεί μου αποκάλυψε ότι το γκολ της Σίτι είχε ακυρωθεί. Έτσι έβαλα ένα μπλουζάκι, ξέχασα τον τραυματισμό μου και βγήκα έξω για να πανηγυρίσω με τους συμπαίκτες μου. Ήταν ένα απίστευτο συναισθηματικό σοκ».

Sis2


Ο Σον εμαθε από δημοσιογράφο ότι δεν παίζει στον ημιτελικό!
Κλείσιμο
Εξίσου έντονη ήταν και η εναλλαγή συναισθημάτων για τον Σον Χιουνγκ-Μιν, τον Κορεάτη επιθετικό της Τότεναμ που πέτυχε τρία από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του στα ματς με την Σίτι.

Ο Κορεάτης έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, μέχρι τι στιγμή που Γερμανός δημοσιογράφος τον ρώτησε για τη απουσία του από τον πρώτο ημιτελικό με τον Άγιαξ.

Ο 26χρονος τα έχασε και όταν ενημερώθηκε ότι είδε την 3η κίτρινη κάρτα του στον θεσμό εμφανώς απογοητευμένος είπε: «... δεν το ήξερα. Δεν είχα ιδέα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης