Άγριο ξύλο σε αγώνα πόλο στη Ρωσία - Ο προπονητής «πήδηξε» πάνω στο κεφάλι παίκτη!

Άγριο ξύλο σε αγώνα πόλο στη Ρωσία - Ο προπονητής «πήδηξε» πάνω στο κεφάλι παίκτη!

Σκηνές... «κατς» στην πισίνα 

polo-fight-1
Σε ρινγκ επαγγελματικής πάλης «κατς» μετατράπηκε η πισίνα όπου διεξαγόταν ένας ερασιτεχνικός αγώνας πόλο στη Ρωσία, όταν μια λεκτική διένεξη πήρε άκρως βίαιη τροπή.

Viral βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου καταγράφει τη στιγμή που ένας προπονητής τσακώνεται με παίκτη που βρίσκεται στο νερό και... πηδάει πάνω στο κεφάλι του!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ, ο καυγάς που σημειώθηκε στην αγώνα των ομάδων Μασκβίτς-Καζάν ξέσπασε όταν ο προπονητής ακούστηκε να βρίζει τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

Όπως μπορεί κανείς να δει στο βίντεο, ο αθλητής εξοργισμένος, κολύμπησε στην άκρη της πισίνας για να του ζητήσει τον λόγο.

Στη συνέχεια, άγνωστο για ποιο λόγο, τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμα περισσότερο και ο παίκτης πέταξε με δύναμη την μπάλα πάνω στον προπονητή, αγνοώντας την γυναίκα με τα λευκά που προσπαθούσε να τους ηρεμήσει.

Εκτός εαυτού, ο προπονητής πηδάει με τα πόδια στην πισίνα, κλωτσώντας παράλληλα στο κεφάλι τον παίκτη που τον εκνεύρισε.

Η άκρως επικίνδυνη αυτή κίνηση από τον προπονητή προκαλεί τις φωνές αποδοκιμασίας των άλλων αθλητών που σπεύσουν να βοηθήσουν τον συμπαίκτη τους και μπλέκονται αναπόφευκτα στον καυγά!

Δείτε παρακάτω την επεισοδιακή σκηνή:

Κλείσιμο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Water polo coach 'Khabib-jumps' on a rival player, instigates mass brawl 🤽‍♂️ #WaterPolo #Russia #Fight #KhabibNurmagomedov #Khabib #UFC #MMA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RT Sport (@rtsportnews) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης