Αυτό το Σαββατοκύριακο τα νότια προάστια της Αθήνας θα εκπέμψουν αδρεναλίνη

Αυτό το Σαββατοκύριακο τα νότια προάστια της Αθήνας θα εκπέμψουν αδρεναλίνη

... και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι ο στρατηγικός συνεργάτης ενός από τα σπουδαιότερα διεθνή off-road τριαθλητικά events, το 7ο XTERRA Greece Championship - Στις 20-21 Απριλίου, στην πλαζ της Βουλιαγμένης

xterra-greece-championship-2018
Η καρδιά του τριάθλου και η καρδιά της τεχνολογίας φέτος χτυπάνε μαζί! O ΓΕΡΜΑΝΟΣ ως στρατηγικός συνεργάτης του XTERRA Greece Championship στηρίζει την κορυφαία διοργάνωση off road τριάθλου, που διοργανώνεται για έβδομη φορά αυτό το Σαββατοκύριακο στην πλαζ Βουλιαγμένης.

Για όσους δεν το γνωρίζουν οι αγώνες XTERRA διεξάγονται σήμερα σε περισσότερες από 25 χώρες παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων 12 στην Ευρώπη. Όλες οι διοργανώσεις δίνουν την δυνατότητα στους αθλητές με τις καλύτερες επιδόσεις, να προκριθούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XTERRA που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Μάουι της Χαβάης, με την κατανομή των αθλημάτων να έχει ως εξής: Το κολύμπι αποτελεί το 10% του συνολικού χρόνου του αγώνα, το ποδήλατο βουνού το 65%, και το τρέξιμο το 25%. Στους αγώνες XTERRA εκτός από μεμονωμένους αθλητές μπορούν να αγωνιστούν και ομάδες σκυταλοδρομίας αποτελούμενες από 2-3 αθλητές.

Αυτό το Σαββατοκύριακο τα νότια προάστια της Αθήνας, θα γεμίσουν με αθλητές που θα αναμετρηθούν με τον εαυτό τους και θα (ξανα)γράψουν το δικό τους ρεκόρ, αλλά και με βιωματικές δράσεις όπως yoga, pilates, yogilates και σεμινάρια διατροφής, tech and fitness και life coach, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που θα δημιουργήσει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ για όσους παρευρεθούν στην περιοχή.
1200x1200

Αθλητισμός και σύγχρονη τεχνολογία πάνε μαζί, άλλωστε. Άλλο ένα στοιχείο που γνωρίζουν καλά όσοι κάνουν τρίαθλο (ή αθλούνται γενικότερα). Η προπόνηση λαμβάνει άλλες διαστάσεις όταν οι αποδόσεις του αθλούμενου ή κατάσταση της υγείας του καταγράφονται σε high-tech ρολόγια. Η χρήση, δε, action cameras την ώρα της άσκησης παρέχει έξτρα αδρεναλίνη και πολλά «χαμόγελα» όταν πατηθεί το repeat του περιεχόμενου της. Tα sports accessories θεωρούνται μεν συμπληρωματικά της προπόνησης, αλλά λειτουργία τους εκτός του ότι προσφέρει έξτρα θετική διάθεση στον ασκούμενο, μπορεί να λειτουργήσει και ως αφορμή για πρόοδο και αυτοεξέλιξη. «Σύμμαχοι» στον υγιεινό τρόπο ζωής με απλά λόγια.

Επομένως, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της ΓΕΡΜΑΝΟΣ το κοινό θα μπορεί μέσα από βιωματικές δράσεις να έρθει σε επαφή με την τεχνολογία και αθλητική δραστηριότητα. Στο G FITNESS AND WELLBEING HUB, έμπειροι instructors θα μυήσουν τους επισκέπτες σε workouts όπως yoga, pilates, yogilates και θα παρουσιάσουν σεμινάρια διατροφής, tech and fitness και life coaching. Παράλληλα, στο G TECH SHOWROOM oι επισκέπτες θα γνωρίσουν από κοντά και θα δοκιμάσουν live προηγμένα προϊόντα τεχνολογίας, όπως smartwatches, smartbands, action cameras, scooters & sports accessories, ενώ οι Tech Experts, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, θα τους λύσουν κάθε απορία για τη σωστή χρήση των προϊόντων. Η εμπειρία θα περιλαμβάνει προσφορές και διαγωνισμούς.

Κάθε «χεριά» μετράει. Κάθε «πεταλιά» μετράει. Κάθε βήμα μετράει. Κάθε προσπάθεια μετράει. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ μετράει όλα όσα μετράνε για σένα και στέκεται δίπλα σου.

#Gforfit #Gtriathlon #Xterragreece

Δείτε το βίντεο: 

Κλείσιμο
XTERRA GREECE | GERMANOS
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης