Καραπαπάς στον Γκαγκάτση: «Δεν μπορείς να λες να κάψουν το πούλμαν του Ολυμπιακού και μετά να ζητάς προεδρία»

Καραπαπάς στον Γκαγκάτση: «Δεν μπορείς να λες να κάψουν το πούλμαν του Ολυμπιακού και μετά να ζητάς προεδρία»

Ανέβηκαν οι τόνοι στην Super League μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού με τον Κώστα Καραπαπά να αναφέρεται σε ισχυρισμούς του Γκαγκάτση για το ματς των δύο ομάδων στην Τούμπα

4778911
«Δεν μπορείς να λες να κάψουν το πούλμαν του Ολυμπιακού και μετά να ζητάς προεδρία», είπε μεταξύ άλλων ο Καραπαπάς στον Γκαγκάτση.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός του επισήμανε ακόμα ότι δεν γίνεται να μην αφήνει τον μεγαλομέτοχο των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη, να μπει στο γήπεδο της Τούμπας στο ντέρμπι των 2 ομάδων και μετά να επιχειρεί να λειτουργήσει ενωτικά.

«Πέρσι μας έλεγες ότι δεν θα φτάσει το πούλμαν μας στο αεροδρόμιο, τώρα θες να κάνεις τον πρόεδρο;», συμπλήρωσε και σχολίασε ακόμα πως έχει μεγάλο θράσος.

Ο Καραπαπάς έθιξε και το ζήτημα του Βασίλη Γκαγκάτση καθώς και διαρροών από την πλευρά του ΠΑΟΚ ενώ ανέφερε ακόμα ανάμεσα στα άλλα ότι «στείλε ψεύτικους διαλόγους όπως πέρσι για να κάνεις τον μάγκα στην Θεσσαλονίκη. Εδώ δεν είναι οι αστυνομικοί υπάλληλοί σου όπως στην Θεσσαλονίκη που έστησες όσα έστησες πριν τον αγώνα. Κάνε λοιπόν μήνυση και πάμε αφού τρέμεις. Έστησες ολόκληρο σκηνικό στο γήπεδο για να μην αφήσεις τον ηγέτη του Ολυμπιακού να μπει. Έστησες ολόκληρο τσίρκο»!

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά ο Μάκης Γκαγκάτσης δεν αντέδρασε.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης