Προς αποχώρηση Κουλιμπαλί και Κάτσε - Τα συμβόλαια που θέλει να «σπάσει» ο Παναθηναϊκός

Προς αποχώρηση Κουλιμπαλί και Κάτσε - Τα συμβόλαια που θέλει να «σπάσει» ο Παναθηναϊκός

Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι για να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό το προσεχές καλοκαίρι με τα τωρινά δεδομένα

pnathas
Αρκετές αποχωρήσεις αναμένεται να σημειωθούν στον Παναθηναϊκό μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με πιθανότερες να είναι αυτές των Κουλιμπαλί και Κάτσε.

Η «Πράσινη» αναφέρει ότι ο 29χρονος δεξιός μπακ θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι, όπως ο 25χρονος μέσος. Για τον πρώτο έχει γίνει πρόταση για νέος συμβόλαιο με απολαβές ύψους 250.000 ευρώ και δεν σκοπεύει να παραμείνει με τα συγκεκριμένα χρήματα, ενώ από το «τριφύλλι» δεν σκοπεύουν να «ανέβουν». Πιθανόν να πατάνε πάνω και στο γεγονός ότι βγάζει συχνά τραυματισμούς ο πρώην παίκτης του Πλατανιά.

Σε ό,τι αφορά τον Κάτσε, ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι και για να συνεχίσει θα πρέπει να ανανεωθεί, αλλά θα πρέπει να του καλύψει ο Παναθηναϊκός ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου, που είναι 400.000 ευρώ ετησίως συν κάποια χρήματα στον «δικέφαλο».

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός και ο Νίκος Νταμπίζας προσωπικά θα κάνει focus σε κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν καλό συμβόλαιο, με σκοπό να βρεθεί η «χρυσή» τομή ώστε να λυθούν οι συνεργασίες των δύο πλευρών. Πρόκειται ασφαλώς για τον Μουνιέ και μόνο εύκολες δεν είναι οι διαπραγματεύσεις με τον Γάλλο άσο.

Ο Άλτμαν δεν έχει επανέλθει ουσιαστικά μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του και δείχνει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει, ενώ έχει καλό συμβόλαιο (250.000 ευρώ) για τα τωρινά δεδομένα του συλλόγου, ο Οικονόμου παίρνει 170.000 ευρώ ετησίως και δεν είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή, καθώς δεν παρουσιάζει σταθερή απόδοση. Επιπλέον, θα γίνει προσπάθεια και για να λυθεί το συμβόλαιο του Τζανδάρη που δεν καλύπτει τα θέλω του προπονητή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης