Αγωνία στον ΠΑΟΚ για τον Βιεϊρίνια - Φόβοι για ρήξη χιαστού

Αγωνία στον ΠΑΟΚ για τον Βιεϊρίνια - Φόβοι για ρήξη χιαστού

Σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο Αντελίνο Βιεϊρίνια - Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του αρχηγού του ΠΑΟΚ

ntelino-ve
Με κομμένη την ανάσα περιμένουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά, τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο Αντελίνο Βιεϊρίνια το πρωί της Δευτέρας και φυσικά τα αποτελέσματα τους.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε μετά από μια διεκδίκηση στον αέρα με τον Νούνιτς στο 33ο λεπτό, όταν και προσγειώθηκε πολύ άσχημα.

Ο Βιεϊρίνια αποχώρησε με πατερίτσες και μάλιστα ήταν φανερά απογοητευμένος, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χάσει και τον τελικό του Κυπέλλου.

Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για κάκωση, αλλά στον ΠΑΟΚ φοβούνται μήπως έχει πειραχτεί ο χιαστός. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής την Δευτέρα θ’ αναδείξουν το μέγεθος του προβλήματος και ανάλογα θα καταστρωθεί και το σχέδιο για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου

Στο πλευρό του Βιεϊρίνια βρίσκεται η σύζυγός του, Βάσω Βεργίδου, η οποία με ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε και μερικές από τις συζητήσεις που είχαν οι δυο τους μετά τους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Στο μήνυμά της η γυναίκα του Πορτογάλου και αρχηγού του «Δικεφάλου του Βορρά» αναγνωρίζει τη φετινή του προσπάθεια, το γεγονός πως ήταν ο ηγέτης της ομάδας του και στο τέλος εκφράζει την αγάπη της στο πρόσωπό του!

Κλείσιμο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

25/8/2018 ξεκίνησε αυτο το μεγάλο ταξίδι προς την κορυφή και ήσουν εκει πρωτοπόρος έτοιμος, σίγουρος, δυναμικός! Κάθε φορά που έφευγες απο το σπίτι ελεγες ‘το χουμε’ και το είχες πάντα, σε κάθε ματς! Και ήρθε το σήμερα, άλλη μια ατυχία που σίγουρα δεν αλλάζει τίποτα απο την πορεία σου όλη την χρονια! Όλος κόσμος ειναι δίπλα σου ξερει και αναγνωρίζει τη αξία σου, ο ΑΡΧΗΓΟΣ ήταν πάντα εκει που έπρεπε. Αντρε εσένα περιμένει ο τίτλος!!!! Σου αξίζει σου ανήκει !!! Γυρισες για αυτό, μας το είπες ,και το εκανες ..... ❤️σε αγαπώ !!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vaso_Vergidou Vieirinha (@vaso_vergidou_vieirinha) στις



Στήριξη και από τους παίχτες του ΠΑΟΚ

Δίπλα στον συμπαίχτη τους βρέθηκαν και αρκετοί παίχτες του «Δικεφάλου του Βορρά» με μηνύματα που ανήρτησαν στα social media.

«Όλοι για σένα την άλλη Κυριακή. Περαστικά, αρχηγάρα μου», έγραψε ο Δημήτρης Πέλκας στο Instagram.

«Περαστικά αρχηγέ. Είμαστε όλοι δίπλα σου, γρήγορα κοντά μας», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννούλης.

«Μείνε δυνατός, αδερφέ», επισήμανε ο Πόντους Βέρνμπλουμ που πέρασε ανάλογο τραυματισμό.

«Περαστικά υπερπαίκτη», τόνισε με τη σειρά του ο Δημήτρης Λημνιός.

Τον Βιεϊρίνια δεν ξέχασε και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που σχολίασε στο ποστ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ «Μείνε δυνατός, αρχηγέ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης