Παπαγιάννης: «Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι»

Παπαγιάννης: «Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αντιμετωπίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση τα playoffs του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ

pAPA
Την πίστη πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τη Ρεάλ και να διεκδικήσει στα ίσα την πρόκριση στο Final 4 εξέφρασε ο Γιώργος Παπαγιάννης μιλώντας στην «Πράσινη».

«Είμαστε πολύ έτοιμοι και αποφασισμένοι. Δεν έχουμε καταφέρει φέτος να κερδίσουμε τη Ρεάλ, δεν θέλουμε να δείξουμε το πρόσωπο ειδικά του πρώτου αγώνα και πιστεύω πως θα έχουμε έναν τελείως διαφορετικό εαυτό. Στενοχωρήθηκα πέρσι για τον αποκλεισμό. Δεν θα έλεγα πως υπάρχει διάθεση εκδίκησης, αλλά αποφασιστικότητας. Μπορεί να μην ήμουν εδώ πέρσι, αλλά όλοι ξέρουν πόσο αγαπώ την ομάδα. Γι’ αυτό φέτος θα κοιτάξουμε να περάσουμε, αλλά σημασία έχει να το δείξουμε στο γήπεδο κι όχι να μείνουμε στα λόγια. Δεν μας απασχολεί το μειονέκτημα έδρας. Σίγουρα η σειρά ξεκινά στη Μαδρίτη, αλλά εμείς θα κοιτάξουμε να πάρουμε τη νίκη που θα αλλάξει τα δεδομένα στη σειρά», τόνισε ο 22χρονος σέντερ.

Για την ραγδαία πρόοδο της ομάδας του μέσα στη σεζόν ανέφερε: «Η χρονιά δεν είχε ξεκινήσει όπως περιμέναμε, αλλά όλοι στα αποδυτήρια το πιστεύαμε την πρόκριση στα playoffs. Τεράστιο ρόλο έπαιξε η ψυχολογία. Είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις το καλύτερο από κάθε παίκτη. Και σε μένα η ψυχολογία ήταν το πρώτο πράγμα που άλλαξε. Σε αυτό με βοήθησε πάρα πολύ όλη η ομάδα, ο προπονητής και οι νίκες που παίρναμε. Ήμουν σίγουρος πως θα ήμουν έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο και να προκριθούμε».

Τέλος, για τις μονομαχίες με τον Έντι Ταβάρες είπε: «Θα πρέπει να έχω ένα πολύ καλό ματς-απ απέναντί του. Είναι από τα βασικά τους κομμάτια, ένα ψηλό κορμί, από το οποίο περνάνε πολλές μπάλες. Θα πρέπει να δείξω ένα διαφορετικό πρόσωπο απέναντί του σε σχέση με τους άλλους αγώνες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης