Basket League: Δικαίωση Κολοσσού από το ΑΣΕΑΔ, επαναλαμβάνονται τα τελευταία 31 δευτερόλεπτα του αγώνα με το Λαύριο

Basket League: Δικαίωση Κολοσσού από το ΑΣΕΑΔ, επαναλαμβάνονται τα τελευταία 31 δευτερόλεπτα του αγώνα με το Λαύριο

Πέντε από τη διεξαγωγή του αγώνα του Κολοσσού με το Λαύριο (17/11/2018) βγήκε επιτέλους η απόφαση για την ένσταση του πρώτου και θα παιχθούν ξανά τα τελευταία 31 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης για την 6η αγωνιστική της Basket League

4624281
Μετά από πολύμηνη καθυστέρηση, το ΑΣΕΑΔ εδέησε να αποφασίσει για την ένσταση του Λαυρίου κατά της πρωτόδικης απόφασης του αθλητικού δικαστή να επαναληφθούν τα τελευταία 31 δευτερόλεπτα του αγώνα με τον Κολοσσό, που είχε γίνει στις 17 Νοεμβρίου του 2018.

Η απόφαση δικαιώνει τον Κολοσσό, καθώς απορρίπτει την προσφυγή του Λαυρίου και διατηρεί την απόφαση υπέρ των Ροδιτών, με αποτέλεσμα πλέον να αναζητείται ημερομηνία για να γίνει το ματς.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα της Ρόδου είχε καταθέσει για το ματς, θεωρώντας ότι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος, διότι δεν δόθηκε παράβαση 8 δευτερολέπτων (με το σκορ στο 69-67) στην επαναφορά από τον Μέλσον. Το ματς ολοκληρώθηκε με 74-70 αλλά αυτό το σκορ πλέον δεν μετρά.

Mε την απόφαση αυτή ο Κολοσσός έχει κάποιες παραπάνω (αλλά ούτως ή άλλως λιγοστές) ελπίδες να σωθεί, ενώ το Λαύριο αν δεν κρατήσει τη νίκη στα τελευταία 31'' ίσως κινδυνέψει.
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης