ΑΕΚ: Ο Χιμένεθ επιλέγει Ολλανδία για προετοιμασία

ΑΕΚ: Ο Χιμένεθ επιλέγει Ολλανδία για προετοιμασία

Προς Ολλανδία οδεύει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν και ο Μανόλο Χιμένεθ κάνει την επιλογή, κάτι που λέει πολλά

αεκσ
Όλα δείχνουν πως η Ολλανδία έχει τον πρώτο λόγο για να φιλοξενήσει το καλοκαίρι την ΑΕΚ στο βασικό στάδιο προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Μάλιστα το γεγονός ότι με το ζήτημα αυτό ασχολείται και ο Μανόλο Χιμένεθ ίσως να δείχνει ότι τουλάχιστον αυτή τη στιγμή πρόθεση της διοίκησης είναι να πορευτεί και τη νέα σεζόν με τον Ανδαλουσιανό προπονητή στον πάγκο.

Μετά το προ δύο εβδομάδων ταξίδι των Νίκου Λυμπερόπουλου και Βασίλη Δημητριάδη στην Ολλανδία για να επιθεωρήσουν το προπονητικό κέντρο της Αλμέρε Σίτι και άλλες δύο αντίστοιχες εγκαταστάσεις, χθες αναχώρησαν ξανά για την Ολλανδία ο Δημητριάδης μαζί με τον γυμναστή και συνεργάτη του Χιμένεθ Σέμπα Μπασκόν. Οι δυο τους θα επιθεωρήσουν το προπονητικό κέντρο του Τίλμπουργκ, που πέρσι έκανε προετοιμασία ο Παναθηναϊκός, καθώς και μια ακόμη επιλογή, με την οριστική απόφαση να λαμβάνεται άμεσα, αφού σε περίπου τρεις μήνες θα αρχίσει το βασικό στάδιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης