Ποτσετίνο: «Άλλο Premier League, άλλο... Champions League»

Ποτσετίνο: «Άλλο Premier League, άλλο... Champions League»

Η Τότεναμ υποδέχεται αύριο την Σίτι για τους «8» του Champions League κι ο Αργεντινός τεχνικός των Σπερς ζήτησε από τους παίκτες του να γίνουν πιο... επιθετικοί

pok
Ο ίδιος το χαρακτήρισε ένα από τα πιο σημαντικά ματς της καριέρας του, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες του που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία, ωστόσο ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ξεκαθάρισε πως παρά τη βαθμολογική διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα, οι διπλές αναμετρήσεις του CL είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες Ευρωπαϊκές ομάδες, όμως το Champions League είναι εντελώς διαφορετική υπόθεση από την Premier League», είπε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός και συνέχισε:

«Θέλουμε να ξεκινήσουμε δυνατά το ματς και να προσπαθήσουμε να κυριαρχήσουμε. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί, να παίξουμε σε υψηλό ρυθμό και να πιέσουμε τον αντίπαλο μας. Είχαμε το χρόνο για να προετοιμαστούμε και να μιλήσουμε για τις διάφορες καταστάσεις που μπορούν να συμβούν».

Πάντως και για τον ίδιο το αυριανό ματς είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση καθώς είναι ο πρώτος προημιτελικός στο Champions League.

«Προφανώς είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της καριέρας μου ως προπονητής. Εγώ και ο Γκουαρδιόλα έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι στην Ισπανία και έχουμε παίξει πολλά ματς ο ένας απέναντι στον άλλο. Ήταν πάντα δύσκολο να παίζεις κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Πρόκειται για έναν προημιτελικό Champions League και όχι για κάποιο φιλικό. Οι μεγάλες ομάδες και οι μεγάλοι παίκτες λατρεύουν να παίζουν σε τέτοιους αγώνες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης