Ζιντάν: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιος θα φύγει και ποιος θα μείνει»

Ζιντάν: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιος θα φύγει και ποιος θα μείνει»

Ο τεχνικός της «Βασίλισσας» μίλησε ενόψει του αγώνα με την Εϊμπάρ και ανέλυσε τη δύσκολη περίοδο που διανύει η ομάδα

Zid
Για τη δύσκολη σεζόν που διανύει η Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ο Ζινεντίν Ζιντάν ενόψει της αυριανής (6/4, 17:15) με την Εϊμπάρ. Ο Γάλλος τεχνικός αποκάλυψε, επίσης, ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το ποιοι παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζινεντίν Ζιντάν:
Για το τι τον ανησυχεί περισσότερο στην ομάδα στα παιχνίδια που απομένουν: «Δεν με απασχολεί υπό την έννοια του τι υπάρχει. Μας μένουν οκτώ παιχνίδια και πρέπει να τελειώσουμε καλά. Οι παίκτες σκέφτονται το ίδιο. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν κερδίσει τόσα πράγματα. Και δεν μιλάω μόνο για τα τρία χρόνια που ήμουν εγώ. Αυτή η χρονιά ήτα περίπλοκη, όμως θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό. Το κλαμπ πρέπει να επιστρέψει σε μεγάλα πράγματα και γι’ αυτό είμαι εγώ εδώ. Δυσκολίες; Τις δεχόμαστε. Λιγότερος κόσμος στο γήπεδο; Το δεχόμαστε. Όμως δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς τι έχουν κάνει αυτοί οι ποδοσφαιριστές».

Για την Εϊμπάρ: «Είναι μια ομάδα που θα έρθει να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Κάνει καλή σεζόν. Περιμένουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για το αν έχει αποφασίσει ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει την επόμενη σεζόν: «Δεν το έχω αποφασίσει. Μας μένει ακόμα 1μιση μήνας στο πρωτάθλημα. Μου είναι χρήσιμο ό,τι βλέπω σε κάθε παιχνίδι».

Για την παραίτηση των οπαδών: «Το κατανοώ επειδή ο κόσμος θέλει να βλέπει την ομάδα να κερδίζει και είναι λογικό επειδή η Ρεάλ είναι μια ομάδα που πάντα κέρδιζε. Φέτος είναι μια περίπλοκη σεζόν».

Για τον Αζάρ: «Δεν θα πω την προσωπική μου γνώμη. Θα δούμε στο τέλος της σεζόν ή στην αρχή της επόμενης. Είναι ένας παίκτης που πάντα εκτιμούσα, όλος ο κόσμος το ξέρει. Έχει παίξει στη Γαλλία, τον έχω δει πολύ και τον ξέρω και προσωπικά. Είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής».

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης