Σόλσκιερ: «Πολλοί παίκτες θέλουν Γιουνάιτεντ, ελπίζω να έρθουν πριν από την προετοιμασία»

Σόλσκιερ: «Πολλοί παίκτες θέλουν Γιουνάιτεντ, ελπίζω να έρθουν πριν από την προετοιμασία»

Τις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ως μόνιμος προπονητής της Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, που δεν δίστασε να μιλήσει και για τις μεταγραφές εν όψει καλοκαιριού

Ole
Είναι πλέον το απόλυτο αφεντικό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποτελεί από σήμερα τον μόνιμο προπονητή των «κόκκινων διαβόλων» και στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου, με τον Νορβηγό να δέχεται όπως είναι λογικό πολλές ερωτήσεις εν όψει των μεταγραφών του προσεχούς καλοκαιριού.

Χωρίς ιδιαίτερο δισταγμό, ανέφερε ότι ήδη υπάρχουν συζητήσεις με ατζέντηδες που έχουν μεταφέρει την επιθυμία τους να φέρουν τους παίκτες τους στο «Ολντ Τράφορντ» και πρόσθεσε ότι ότι ελπίζει να έχει όλους τους παίκτες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας.

Διαβάστε τα σημαντικότερα από όσα είπε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην παρουσίασή του ως μόνιμος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:
«Αυτό ήταν το απόλυτο όνειρό μου στα χρονικά. Είναι μεγάλη μου τιμή και είμαι προνομιούχος που μου δίνεται αυτή η φανταστική ευθύνη. Η λέξη “περήφανος” δεν είναι η σωστή λέξη. Είμαι χαρούμενος και είναι μεγάλη τιμή. Είναι η αρχή κάτι νέου, ένα φρέσκο ξεκίνημα. Τώρα αρχίσει η σκληρή δουλειά».

Για τους στόχους:
Κλείσιμο
«Όταν πήρα τη δουλειά ήμασταν 11 πόντους πίσω από τον 4ο. Τώρα έχουμε μεγάλη ευκαιρία να φτάσουμε στην 4άδα, ακόμα και στις 3 κορυφαίες ομάδες. Αυτός είναι ο άμεσος στόχος. Συζητάμε πώς μπορούμε να προοδεύσουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζονται Χ λεφτά ή Χ παίκτες. Ωστόσο, είναι ευκολότερο τώρα να είμαστε ξεκάθαροι, για το τι χρειαζόμαστε να κάνουμε. Σίγουρα θα κάνουμε αρκετή δουλειά αυτό το καλοκαίρι».

Για το αν είναι πιο εύκολο να προσεγγίσει παίκτες με το Champions League:
«Το δέλεαρ του Champions League είναι σημαντικό για μερικούς παίκτες, αλλά το να παίξουν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δεδομένο ότι θα παίξουν και στο Champions League κατά τη διάρκεια του συμβολαίου τους. Είμαστε σε εξαιρετική θέση για να βγούμε στο Champions League, αλλά δεν θα κριθεί πριν από τις 12 Μαΐου. Ίσως να χρειαστεί να προχωρήσουμε σε συζητήσεις για παίκτες που θα έρθουν και που θα μείνουν».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον:
«Ναι, έχουμε μιλήσει. Δεν θα πω για το τι συζητήσαμε, αλλά είναι από τα πρώτα τηλεφωνήματα που κάνεις, όταν τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει».

Για τους μεταγραφικούς στόχους:
«Έχουν γραφτεί τόσοι πολλοί και υπάρχουν τόσοι πολλοί μάνατζερ παικτών, που είμαι σε επαφή και θέλουν να έρθουν εδώ. Όταν αποφασίσουμε τι πρέπει να κάνουμε, ελπίζω να τους έχουμε μέχρι την προετοιμασία, ναι...».

Για το αν έχει ειδοποιήσει από τον Φαν Ντάικ να μετακομίσει από το σπίτι του το οποίο του το νοικιάζει:
«Όχι! Έχουμε συμβόλαιο».
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης