Αντετοκούνμπο: Θα σκεφτώ την... απόσυρση μετά από 30-40 χρόνια

Αντετοκούνμπο: Θα σκεφτώ την... απόσυρση μετά από 30-40 χρόνια

Ο αστέρας του ΝΒΑ εξήγησε τους λόγους που δεν αγχώνεται για τον τίτλο του MVP

anteto
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξήγησε τον λόγο που δεν... αγχώνεται ιδιαίτερα για τον τίτλο του MVP ενώ μίλησε για την πιθανότητα οι Μπακς να αποσύρουν μελλοντικά τη φανέλα του.

Το Μιλγουόκι έχει το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ και ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του Πολυτιμότερου Παίκτη στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο.

Σε δηλώσεις του, πάντως μετά από τον αγώνα με τους Καβαλίερς, o Greek Freak εξήγησε τον λόγο που δεν ενδιαφέρεται να ενισχύσει την... καμπάνια για το βραβείο του MVP ενώ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να δει κάποια στιγμή τη φανέλα του στην οροφή του Fiserv Forum όπως συνέβη με τον Μαρκίς Τζόνσον.

«Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος για εμένα, δεν θέλω να το σκέφτομαι, θέλω μόνο να κάνω τη δουλειά μου. Έχουμε άλλα οκτώ παιχνίδια πριν από τα playoffs, πρέπει να κοιτάξουμε πώς θα βελτιωθούμε, να παίξουμε μπάσκετ υψηλού επιπέδου κι όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Θέλω μόνο να βελτιώνομαι. Ακόμη κι αν πάμε στους Τελικούς ή αναδειχθώ σε MVP δεν θα αλλάξει το πώς σκέφτομαι, θέλω μόνο να βελτιώνομαι. Δείχνει να λειτουργεί μέχρι στιγμής και ξέρω πως θα συνεχίσει έτσι».

Σε ό,τι αφορά την πιθανότητα η φανέλα του με το νούμερο 34 να αποσυρθεί μελλοντικά από τους Μπακς, είπε: «Είναι πολύ μακρινό για εμένα. Θα το σκεφτώ σε 30-40 χρόνια. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι ο αγώνας της Τετάρτης».

Κλείσιμο

Πηγή: www.gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης