Α1: Με Κολοσσός-Παναθηναϊκός πέφτει η αυλαία της 2οης αγωνιστικής

Α1: Με Κολοσσός-Παναθηναϊκός πέφτει η αυλαία της 2οης αγωνιστικής

Πέφτει η αυλαία για την 20ή αγωνιστική της Betshop Betshop Basket League με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου (16:00).

pao-kol-a1
Όντας σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και έχοντας όλα τα «όπλα» του διαθέσιμα υποδέχεται σήμερα, στις 16:00, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ τον Κολοσσό Ρόδου στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Betshop Basket League.

Οι «πράσινοι» που είναι πρώτοι με 38 βαθμούς, έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους για το ματς χωρίς να έχουν κάποιο πρόβλημα, ενώ o Ρικ Πιτίνο προτίθεται να ξεκουράσει κάποιος από τους παίκτες του, καθώς την Παρασκευή φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης για την Euroleague, ματς που μπορεί να «κλειδώσει» και τυπικά την πρόκρισή του «τριφυλλιού» στα play-off της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει περάσει παραπάνω 1,5 μήνας που ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος σε πρωτάθλημα και Euroleague, καθώς το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα που είχε ήταν στις 8 Φεβρουαρίου όταν έχασε από την Φενερμπαχτσέ.

Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς έχοντας τρεις λιγότερους από την σωτηρία στην κατηγορία, καθώς ο Πανιώνιος είναι 12ος με 25.

Αν και κατάφεραν να κερδίσουν τον Άρη στην 18η αγωνιστική, έπειτα έχασαν από το Λαύριο έχοντας συνολικά τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς.

Σε μία προσπάθεια για αλλαγή της κατάστασης και παραμονής στην κατηγορία η ομάδα από τη Ρόδο πρόσθεσε στο ρόστερ της πριν από μερικές ημέρες τον πρώην NBAer ΝτεΆντρε Λίγκινς, ο οποίος ωστόσο δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι.

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης