Προκριματικά Euro 2020 live, Λιχτενστάιν-Ελλάδα: 0-2 (τελικό)

Προκριματικά Euro 2020 live, Λιχτενστάιν-Ελλάδα: 0-2 (τελικό)

Η Εθνική κτύπησε τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ανοίγοντας το σκορ με τον Φορτούνη - Η Ελλάδα πετυχαίνει το 0-2 με εκπληκτικό γκολ του Δώνη στο 80'

greece_fortounis
Με γκολ των Φορτούνη και Δώνη, η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου πραγματοποίησε «επαγγελματική» νίκη στην έδρα του Λιχτενστάιν, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις της για την προκριματική φάση του Euro 2020. 

Στη διάρκεια του πρώτου μέρους, οι Έλληνες διεθνείς ήταν φλύαροι και ιδιαίτερα στην τελική προσπάθεια παρουσίαζαν μία έλλειψη ψυχραιμίας, με συνέπεια να χαθούν τουλάχιστον δύο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ. Τελικά, στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, η Ελλάδα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα του Λιχτενστάιν, ανοίγοντας το σκορ με τον Φορτούνη.

Στο 80', η Ελλάδα διπλασίασε τα τέρματά της με εκπληκτικό γκολ του Δώνη, στο 80'.

Παρακολουθήστε ζωντανά την αναμέτρηση από το gazzetta.gr εδώ

Η περίοδος προσαρμογής του Αγγελου Αναστασιάδη πέρασε με τα δύο ματς που έδωσε στο Nations League και ουσιαστικά αρχίζει η δική του εποχή, στην προκριματική φάση του Euro 2020. Προφανώς, ο όμιλος της Εθνικής δεν είναι εύκολος, με Ιταλία, Βοσνία, Φινλανδία, Αρμενία και Λιχτενστάιν, αλλά σίγουρα δεν είναι και απαγορευτικός, ώστε να κυνηγήσουμε την μία από τις δύο θέσεις του ομίλου, που θα μας στείλουν σε τελική φάση διοργάνωσης, έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες.

Το… ταξίδι ξεκινάει λοιπόν από το Λιχτενστάιν. Και σίγουρα όχι με τις καλύτερες συνθήκες. Κι αυτό γιατί ο Αγγελος Αναστασιάδης βρέθηκε να φτιάχνει… 23άδα χωρίς τους τραυματίες Τοροσίδη, Μανωλά, Σταφυλίδη, Πέλκα, Χριστοδουλόπουλο. Στην πορεία είδε και τον Μάνταλο να τίθεται εκτός μάχης και τον αντικατέστησε με τον Κολοβέτσιο.

Προφανώς, εάν θέλουμε να συζητάμε για την πιθανότητα πρόκρισης, θα πρέπει η Εθνική Ελλάδας να περάσει με νίκη μέσα από το Λιχτενστάιν (άλλωστε, μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με την συγκεκριμένη αντίπαλο) και στη συνέχεια να κοιτάξει το ματς με τους Βόσνιους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης