Μπλατ: «Ήταν λάθος εβδομάδα γι’ αυτό το ταξίδι»

Μπλατ: «Ήταν λάθος εβδομάδα γι’ αυτό το ταξίδι»

Στην κακή συγκυρία του να ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στα Κανάρια Νησιά σε «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας στάθηκε μετά τη βαριά ήττα στην Ισπανία ο Ντέιβιντ Μπλατ

lats
Στενοχωρημένος -αλλά όχι απογοητευμένος- εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη βαριά ήττα από τη Γκραν Κανάρια (90-67).

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στάθηκε στο πολύ κουραστικό ταξίδι που είχε να κάνει η ομάδα του, το οποίο συνέπεσε σε «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας.

«Συγχαρητήρια στην Γκραν Κανάρια. Έπαιξε πολύ καλά. Ήταν λάθος εβδομάδα για εμάς να κάνουμε το ταξίδι στην Γκραν Κανάρια. Την διπλή εβδομάδα. Ήταν πολύ-πολύ δύσκολο ταξίδι και εμείς δεν ανταποκριθήκαμε. Όμως, είναι δικό μας λάθος, δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Υπάρχουν πολλά που δεν κάναμε σωστά, όμως, αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να κοιτάξουμε άμεσα μπροστά. Έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια στην έδρα μας και πρέπει οπωσδήποτε να τα κερδίσουμε αν θέλουμε να προκριθούμε στα πλέι οφ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν του ζητήθηκε, δε, να κάνει ένα σχόλιο για τις εκτός έδρας ήττες του Ολυμπιακού, απάντησε: «Προφανώς θα μπορούσα να αναφέρω παιχνίδια που κερδίσαμε κόντρα σε μεγαλύτερες ομάδες ή που χάσαμε για 1-2 plays. Σίγουρα θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Παίζουμε χωρίς τους δύο βασικούς μας πόιντ γκαρντ. Βγάλε από οποιαδήποτε ομάδα τους δύο βασικούς της πόιντ γκαρντ, να δούμε τι μπορεί να κάνει. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Πρέπει, όμως, να βρούμε τον τρόπο να καλύψουμε το κενό τους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης