Τσιτσιπάς: «Ήταν δύσκολα στην Ελλάδα της κρίσης»

Τσιτσιπάς: «Ήταν δύσκολα στην Ελλάδα της κρίσης»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε σε παιδιά δημοτικού σχολείου στο Μαϊάμι και αναφέρθηκε στην κρίση στην Ελλάδα

miami-unites-day
Λίγες ώρες πριν αρχίσει το Miami Open κορυφαίοι τενίστες ανάμεσα τους και ο Στέφανος Τσιτσιπάς με αφορμή την Miami Unites Day επισκέφτηκαν δημοτικό σχολείο στην πόλη των ΗΠΑ και απάντησαν σε ερωτήσεις παιδιών.

Ο Έλληνας τενίστας μίλησε για την... αρχή του στην Ελλάδα και τις δυσκολίες λόγω της οικονομικής κρίσης.

«H Ελλάδα υπέφερε οικονομικά κατά την περίοδο που μεγάλωνα, οπότε δεν ήταν εύκολο να εκπληρώσω το όνειρό μου. Οι συνθήκες αυτές με κράτησαν πίσω, ήμουν όμως τυχερός γιατι είχα στην οικογένειά μου ανθρώπους που με βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα το όνειρό μου. Επίσης δύσκολο ήταν το να μη βλέπω τόσο πολύ την οικογένειά μου, όταν ταξίδευα για να παίξω τένις. Ήμουν τυχερός που είχα δίπλα μου τον πατέρα μου, αλλά μου έλειπαν η μητέρα μου, τα αδέρφια μου και οι παππούδες μου».

Στην εκδήλωση ήταν και ο Νικ Κύργιος ο οποίος "αποκάλυψε" πως στα 14 του οι γονείς του δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει στο μπάσκετ κάτι που τον ... πονάει έως και σήμερα.

Ο Τσίλιτς μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια σημείωσε: «Εγώ έπρεπε να μετακομίσω με την οικογένειά μου σε μια μεγαλύτερη πόλη. Αυτό με έκανε δυνατότερο και πιο υπεύθυνο. Υπήρξαν πολλές δύσκολες στιγμές, αλλά πάντα η οικογένειά μου ήταν δίπλα μου. Εξαιτίας αυτών των στιγμών, έγινα καλύτερος άνθρωπος και τώρα εκτιμώ περισσότερο αυτά που έχω στη ζωή. Πρέπει να πιστέυετε στον εαυτό σας και με σκληρή δουλειά μπορείτε να φτάσετε στους στόχους σας». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης