«Εχουν ταυτοποιηθεί δύο» λέει ο Βασιλειάδης για τα επεισόδια από χούλιγκαν του Παναθηναϊκού

«Εχουν ταυτοποιηθεί δύο» λέει ο Βασιλειάδης για τα επεισόδια από χούλιγκαν του Παναθηναϊκού

Μετά τις δηλώσεις του υφυπουργού έγινε γνωστό ότι συνολικά ταυτοποιήθηκαν άλλα επτά άτομα για συμμετοχή στα επεισόδια στο ντέρμπι, ενώ την Κυριακή είχαν συλληφθεί οκτώ οπαδοί

chooligan_pao_olympiacos
Σε ταυτοποίηση δύο ατόμων της ομάδας που μετείχε στα επεισόδια του πρόσφατου ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟ – Ολυμπιακού έχουν προχωρήσει οι αρμόδιες αρχές σύμφωνα με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη. Λίγο μετά τις δηλώσεις του κ.Βασιλειάδη όμως, έγινε γνωστό ότι εκτός από τους δύο στους οποίους αναφέρθηκε ο υφυπουργός η αστυνομία ταυτοποίησε άλλους πέντε, δηλαδή συνολικά επτά άτομα. Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή είχαν συλληφθεί οκτώ άτομα. Πλέον ο αριθμός εκείνων που θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη ανέρχεται στους 15. 

Απαντώντας στην κριτική του κ. Αδωνη Γεωργιάδη που υποστήριξε ότι η πολιτεία αντί να τιμωρεί όσους προκαλούν τα επεισόδια, τιμωρεί τις ομάδες, ο κ. Βασιλειάδης ανέφερε ότι «Σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες  από το βιντεοσκοπικό υλικό έχουν υπάρξει ήδη δύο ταυτοποιήσεις και περιμένουμε. Και για πρώτη φορά έχουμε ένα άμεσο μέτρο κατά αυτών που δημιουργούν τα επεισόδια γιατί από την προηγούμενη εβδομάδα τέθηκε σε ισχύ ο νόμος. Πρώτη φορά η πολιτεία δείχνει τέτοια άμεσα αντανακλαστικά. Μένει να γίνουν κι άλλα πολλά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης