Ο αθλητικός κόσμος αποχαιρετά τον Θανάση Γιαννακόπουλο

Ο αθλητικός κόσμος αποχαιρετά τον Θανάση Γιαννακόπουλο

Η είδηση της απώλειας του Θανάση Γιαννακόπουλου προκάλεσε θλίψη σε όλη την αθλητική οικογένεια και φίλοι και αντίπαλοι σπεύδουν να αποχαιρετίσουν τον σπουδαίο αυτό παράγοντα

4666389
Η οικογένεια του Παναθηναϊκού κι η ελληνική κοινωνία είναι πιο φτωχή από σήμερα καθώς θρηνεί την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ενός παράγοντα παθιασμένο με τον Παναθηναϊκό, αλλά τόσο ειλικρινή κι αυθόρμητο ο οποίος είχε καταφέρει να είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς όλων των ομάδων.

Κάτι που αποδεικνύεται απ’ αυτά που γράφονται στα social media με το που έγιναν γνωστά τα άσχημα νέα, αλλά και με τα συλλυπητήρια που έσπευσαν να εκφράσουν φίλοι και αντίπαλοι.


Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Καλό ταξίδι…»
Με μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram και το λιτό «Καλό ταξίδι» αποχαιρέτισε τον αγαπημένο του θείο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος…

View this post on Instagram

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ 💚

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000) on



Κλείσιμο
…ενώ λίγο αργότερα πόσταρε μια φωτογραφία με τους Θανάση, Παύλο και Κώστα γράφοντας «για πάντα μαζί».
View this post on Instagram

Παντου και παντα μαζι 🖤🖤🖤

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000) on



ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Για πάντα ζωντανός στο μυαλό και την καρδιά μας»
Από την πλευρά της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και σύσσωμη η Παναθηναϊκή οικογένεια εκφράζουν την ανείπωτη θλίψη τους για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στην παναθηναϊκή ιδέα, έφυγε από κοντά μας την Τρίτη 19/3 σε ηλικία 88 ετών. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1931 και από το 1992 μέχρι και σήμερα υπήρξε πιστός στρατιώτης δίνοντας πάντα το παρόν στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Επίσης, διετέλεσε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και στο τμήμα βόλεϊ, προσφέροντας τα μέγιστα στον σύλλογο και συνολικά στον ελληνικό αθλητισμό.

Το σπουδαίο του έργο και η ανιδιοτελής αγάπη του για τον Παναθηναϊκό θα τον κρατήσουν για πάντα ζωντανό στο μυαλό και την καρδιά μας. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Θανάση Γιαννακόπουλε».

Συλλυπητήρια από τον Ολυμπιακό για τον Θανάση Γιαννακόπουλο

Τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους η ΠΑΕ και ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: H ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου για την απώλεια του.

Δημήτρης Μελισσανίδης: «Καλέ μου φίλε Θανάση, καλό ταξίδι»
Με προσωπική του δήλωση ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχαιρέτησε τον Θανάση Γιαννακόπουλο, εκφράζοντας τη βαθιά του οδύνη και τα συλλυπητήριά του στους δικούς του ανθρώπους και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η δήλωση του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.
Η άδολη αγάπη του για τον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε, αλλά και η τεράστια προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό αποτελεί παρακαταθήκη για όλους μας.

Καλό ταξίδι, καλέ μου φίλε».

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Αποχαιρετούμε έναν κορυφαίο…»
Λίγο αργότερα ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

«Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια αποχαιρετά έναν κορυφαίο παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού, έναν σεβάσμιο αντίπαλο, έναν μεγάλο ηγέτη του Παναθηναϊκού και γνήσιο μαχητή για τα συμφέροντα της ομάδας που αγάπησε και πρόσφερε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.»


Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός
Η λιτή ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ αναφέρει:
«H ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.»



ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Θα λείψουν το πάθος και η αγνή αγάπη για την ομάδα του»
H «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ εξέφρασε, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter, τα συλλυπητήρια της προς την οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου. Το πάθος του και η αγνή αγάπη του για την ομάδα του, η ευγένεια και η προσφορά του, θα λείψουν όχι μόνο από τον ελληνικό αθλητισμό αλλά και από την κοινωνία. Καλό Παράδεισο...».
Το αντίο του ΕΣΑΚΕ στον Θανάση
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο εκλιπών ήταν ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών του ελληνικού μπάσκετ τις τελευταίες δεκαετίες. Μαζί με τους αείμνηστους αδελφούς του Παύλο και Κώστα δημιούργησαν τον Παναθηναϊκό που κατέκτησε τους έξι ευρωπαϊκούς τίτλους.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, επίσης, ήταν μέλος του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ.
Θα τον θυμόμαστε πάντα ως τον δικό μας άνθρωπο όπως χαρακτηριστικά ο ίδιος έλεγε. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ξεχώριζε για τον βαθιά ανθρώπινο χαρακτήρα του. Ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τους συνανθρώπους του και είχε μόνο φίλους στον χώρο του μπάσκετ.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος και την συμπαράσταση τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ θα παραστεί στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».


Η ανακοίνωση της Super League
Η λίγκα του ποδοσφαίρου εξέδωσε από την πλευρά της την ακόλουθη ανακοίνωση: «H Super League εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της και τη συμπαράστασή της στην οικογένεια και τους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου, η προσφορά του οποίου στον ελληνικό αθλητισμό υπήρξε πολυετής και σημαντική».

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το στίγμα του»
«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το στίγμα του για το πάθος και τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο έδειχνε την αγάπη του για την ομάδα του, αλλά και γιατί μαζί με τον αδερφό του Παύλο, αποτέλεσαν για δεκαετίες πολύ σημαντικούς παράγοντες στο χώρο του αθλητισμού, αλλά και για τον επιχειρηματικό κόσμο.

Καλό ταξίδι…».

Σπύρος Λιβαθινός: «Το ήθος και το χαμόγελό σου θα αποτελούν πάντα πυξίδα για το μέλλον μας!»
Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού είχε «μεγαλώσει» στο πλευρό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τον αποχαιρέτισε’ μ’ αυτό το ξεχωριστό μήνυμα:
«Ήσουν πάντα ένα πρότυπο για όλους εμάς τους νεότερους! Ήσουν πάντα δίπλα μας, να μας προσγειώνεις μετά από κάθε επιτυχία, να μας εμπνέεις μετά από κάθε δύσκολη στιγμή. Υπήρξες ένας δάσκαλος της ζωής, μα πάνω όλα ήσουν ένας αληθινός φίλος! Το ήθος και το χαμόγελό σου θα αποτελούν πάντα πυξίδα για το μέλλον μας! Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις στιγμές που μας χάρισες! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Καλό ταξίδι Θανάση μου…»




Νίκος Ζήσης: «Ο Θανάσης 'φεύγει' έχοντας τον σεβασμό όλων»
Ο Έλληνας γκαρντ της Μπάμπεργκ, έγραψε στα social media για τον χαμό του Θανάση που βύθισε στο πένθος ολόκληρο τον Παναθηναϊκό:

«Συλληπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. "Φεύγει" έχοντας τον σεβασμό όλων».
Συλλυπητήρια κι από το ΤΑΠ ΠΑΟΚ
Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, εξέδωσε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ λίγη ώρα μετά τα κακά μαντάτα για τον πρώην διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
«Ο Πρόεδρος Αντώνης Τσαλόπουλος και τα στελέχη του @PAOKVOLLEY εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, μαζί με τον αδερφό του Παύλο, αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα της χώρας μας, τόσο στον επιχειρηματικό κόσμο όσο και στον αθλητισμό, κυρίως στο άθλημα του μπάσκετ.»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης