Αλλαγές στα προκριματικά του Champions League υπέρ των δυνατών συζητά η UEFA

Αλλαγές στα προκριματικά του Champions League υπέρ των δυνατών συζητά η UEFA

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal οι αλλαγές αναμένεται να συζητηθούν την Τρίτη, στην Ελβετία, σε συνάντηση εκπροσώπων της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και της ένωσης ευρωπαϊκών συλλόγων

ch-law-cup
Ριζικές αλλαγές στο σύστημα των προκριματικών του Champions League με τρόπο που θα ευνοεί τις πιο δυνατές ομάδες αναμένεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, να συζητηθεί την Τρίτη στη Νιόν ανάμεσα στους εκπροσώπους της UEFA και της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA).

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, πέρα από τη μεταφορά αγώνων τα Σαββατοκύριακα, κάτι που οριοθετείται για το 2024, θα παρουσιαστεί σχέδιο με το οποίο θα αλλάζει η προκριματική φάση του Champions League!

Βάσει αυτού του πλάνου, θα υπάρχει κλειστό σύστημα με άνοδο και υποβιβασμό, κάτι που θα βγάζει ευνοημένες τις μεγάλες δυνάμεις και μπορεί να εκμηδενίσει τις πιο χαμηλού επιπέδου ομάδες από την παρουσία τους στην τελική φάση του θεσμού.

«Θα πρόκειται για ... brainstorming session» επιβεβαίωσε προκαλώντας μεγάλο ενδιαφέρον η UEFA, δίχως περαιτέρω σχόλιο για τη συνάντηση που αναμένεται την Τρίτη στην Ελβετία.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης