Νάτχο: «Δεν ήταν λάθος που πήγα στον Ολυμπιακό αλλά δεν περίμενα έτσι την χρονιά»

Νάτχο: «Δεν ήταν λάθος που πήγα στον Ολυμπιακό αλλά δεν περίμενα έτσι την χρονιά»

Ο Νάτχο σε δηλώσεις του στο Ισραήλ επισήμανε πως περίμενε να εξελιχθεί διαφορετικά η σεζόν στον Ολυμπιακό, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι δεν ήταν λάθος η επιλογή του να πιάσει Λιμάνι.

4717309
Ο Νάτχο είπε μεταξύ άλλων σε ΜΜΕ στο Ισραήλ για:

Την παρουσία του Χέρτζογκ στο Ολυμπιακός - Άρης: «Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου σε όλη την σεζόν. Ο κόουτς της Εθνικής ήρθε στην Ελλάδα για να με δει και εγώ δεν έπαιξα».

Την συνολική αποτίμηση της χρονιάς: «Είναι τα πιο παραγωγικά χρόνια καριέρας μου και εγώ δεν έχω τόσα λεπτά συμμετοχής. Είναι μία κατάσταση που δεν έχω συνηθίσει. Κάτι δύσκολο για μένα. Δεν είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος εκ των υστέρων μιλάει για λάθη. Δεν νομίζω ότι ήταν λάθος για μένα το γεγονός ότι ήρθα στον Ολυμπιακό. Κάθε εμπειρία είτε καλή είτε κακή είναι εμπειρία. Φυσικά όμως όλοι περίμεναν ότι η χρονιά μου στην Ελλάδα θα ήταν διαφορετική. Και εγώ το ίδιο. Περίμενα αλλιώς την χρονιά. Όλα όμως αποτελούν επιλογή του προπονητή. Εγώ ποτέ δεν σχολιάζω τέτοια πράγματα, σέβομαι πάντα τις αποφάσεις του». Ο Νάχτο επίσης είπε ότι είναι έτοιμος για την Εθνική καθώς έπαιξε και με Πανιώνιο και με Ντιναμό Κιέβου.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης