Παπασταθόπουλος vs Μαυροπάνος: Ένα... Challenge για πολύ γέλιο

Παπασταθόπουλος vs Μαυροπάνος: Ένα... Challenge για πολύ γέλιο

Ένα φοβερό challenge με τους Παπασταθόπουλο και Μαυροπάνο έκανε η Άρσεναλ, όπου το... κλάμα πήγε σύννεφο και τον Ντίνο να κερδίζει τον αμήχανο Σωκράτη με 2-0!

arsenalpic
Αρχικά Παπασταθόπουλος και Μαυροπάνος καλούνται να πουν χώρες που αρχίζουν από Α. Ο Σωκράτης λέει την Αμερική (America).

Ωστόσο, εκεί ο Μαυροπάνος κάνει την υπόδειξη ότι η απάντηση είναι λάθος καθώς η χώρα λέγεται USA, δηλαδή ΗΠΑ. Ο παραγωγός του καναλιού της Άρσεναλ τον διορθώνει επίσης λέγοντας του ότι δεν τη δέχεται ως σωστή απάντηση μιας και η επίσημη ονομασία είναι USA.

«Δηλαδή, φίλε μου δεν λέτε Αμερική; Οταν πάτε στην Αμερική λέτε... πηγαίνω στις ΗΠΑ;», αναρωτιέται ο Παπασταθόπουλος, τρολάροντας στη συνέχεια τον παραγωγό: «Συγγνώμη, τελείωσες το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ»!

Ο Μαυροπάνος παίρνει σειρά, δίνει ως απάντηση την Αλβανία, ο Σωκράτης... κολλάει, χάνει τη σειρά του και ο Μαυροπάνος που έχει σκάσει στα γέλια απαντάει Αφγανιστάν. Ο Παπασταθόπουλος δεν μπορεί να βρει καμία χώρα, χάνοντας τελικά από τον Μαυροπάνο.

Στο δεύτερο challenge οι δύο Έλληνες αμυντικοί καλούνται να βρουν τους παίκτες της Άρσεναλ που έχουν τους περισσότερους followers στο Instagram, όπου και εκεί ο Μαυροπάνος κερδίζει κάνοντας έτσι το 2-0 επί του Σωκράτη.

Is it America or is it the USA?! | Sokratis Papastathopoulos v Dinos Mavropanos | WHAT DO YOU KNOW?



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης