Ο Ντιέγκο Μαραντόνα αναγνώρισε τρία ακόμη παιδιά του!

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα αναγνώρισε τρία ακόμη παιδιά του!

Ο Αργεντινός παλαίμαχος άσος απέκτησε τρία παιδιά κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κούβα και πλέον έφτασε τα 8!!!

DM1
Η ζωή του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα είναι γεμάτη ανατροπές... Μόνο που αυτές που συμβαίνουν εκτός γηπέδων είναι πλέον πολλές περισσότερες απ' αυτές που είχε όταν έπαιζε ποδόσφαιρο.

Ο νυν τεχνικός των Ντοράδος, ομάδα της Β' Εθνικής στο Μεξικό, μέχρι σήμερα ήταν γνωστό ότι είχε 5 παιδιά. Τις δύο κόρες του Ντάλμα και Τζιανίνα που απέκτησε με την σύζυγο του Κλαούντια και τους Ντιέγκο Τζούνιορ, Γιάνα και Φερνάντο Ντιεγκίτο που ήταν καρποί παράνομων σχέσεων του...

DM4


Όπως αποκάλυψε όμως σήμερα ο δικηγόρος του «Πίμπο Ντ' Όρο», Ματίας Μόρλα, ο μικρόσωμος Αργεντινός είναι πλέον περήφανος πατέρας 8 παιδιών, καθώς στα 5 που προϋπήρχαν προστίθενται και τα 3 που απέκτησε στην πενταετία 2000-2005 όταν έμενε στην Κούβα.

DM1
Κλείσιμο


Ο Ντιεγκίτο είχε μετακομίσει στην Κούβα προκειμένου να καταπολεμήσει τον εθισμό του στα ναρκωτικά, αλλά σύναψε σχέσεις με δύο γυναίκες οι οποίες του χάρισαν άλλα τρία παιδιά, ενώ στο διάστημα της παραμονής του εκεί η σύζυγος του Κλαούντια κατέθεσε και επίσημα την αίτηση διαζυγίου!

DM3


«Ο Ντιέγκο θα αναγνωρίσει άμεσα αυτά τα τρία παιδιά και σύντομα θα έχουν και επίσημα το επίθετο του», είπε ο Μόρλα και αυτή ήταν η απάντηση του Ντιέγκο στην αγωγή που κατατέθηκε εναντίον του από τις δύο γυναίκες με τον δικηγόρο του παλαίμαχου άσου να συμπληρώνει: «Ποτέ δεν υπήρξε πρόβλήμα κι ο Ντιέγκο με μεγάλο σεβασμό θα κάνει αυτά που πρέπει να κάνει».

DiegJana
Diegito
Jana
Dlama
DiegoJunuior


Πάντως την πιο απίθανη αντίδραση μετά τη δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης είδησης είχε η κόρη του Ντιέγκο Τζιανίνα η οποία πόσταρε στο λογαριασμό της στο instagram:  «Λείπουν μόλις τρία ακόμη για την 11άδα... Μπορείς να τα καταφέρεις»!

DM5
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης