Πειθαρχικές διώξεις εις βάρος Λουτσέσκου, Ουάρντα

Πειθαρχικές διώξεις εις βάρος Λουτσέσκου, Ουάρντα

Τα όσα είπαν και έγραψαν ο Ρουμάνος και ο Αιγύπτιος μετά τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου (ΠΑΟΚ-Πανιώνιος και ΑΕΚ-Ατρόμητος) αντίστοιχα προκάλεσαν την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα

4507986
Πειθαρχικές διώξεις ασκήθηκαν στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου και στον μεσοεπιθετικό του Ατρόμητου, Αμρ Ουάρντα για τη συμπεριφορά τους στον θεσμό του Κυπέλλου.

Στον Λουτσέσκου ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για τις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στο Κύπελλο.

Όσον αφορά τον Ουάρντα, στον Αιγύπτιο ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη για την υβριστική ανάρτησή του στο Instagram μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:
«Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκαν Πειθαρχικές Διώξεις στον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ατρόμητος Αμρ Ουάρντα και τον προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου.

Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ατρόμητος, Αμρ Ουάρντα, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20 Α παρ. 1,2 και 3α, 25 παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Κλείσιμο
Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20 Α παρ. 1,2 και 3α, β, 25παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.»
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης