Superleague: Όλα τα βλέμματα σήμερα στο ντέρμπι Άρης-ΑΕΚ

Superleague: Όλα τα βλέμματα σήμερα στο ντέρμπι Άρης-ΑΕΚ

Στις 19:00 (ΕΡΤ1) η σέντρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» - Στις 19:30 (Novasports1) ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Ξάνθη

ake-aris

Με δύο αγώνες ανοίγει σήμερα, Σάββατο, η αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Superleague.

Στον πρώτο αγώνα, στις 19:00 (ΕΡΤ1), ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ.

Η Ένωση θέλει τη νίκη για να πλησιάσει τον Ολυμπιακό ελπίζοντας σε κάποιο στραβοπάτημα των ερυθρόλευκων την Κυριακή στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τον Νέναντ Κρίστιτσιτς καθώς ο Σέρβος χαφ ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο στο περιθώριο της τελευταίας προπόνησης των «κιτρινόμαυρων». Επιπλέον, εκτός αποστολής έμεινε όπως αναμενόταν ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που δεν έχει ξεπεράσει τον μυϊκό του τραυματισμό.

Την αποστολή της ΑΕΚ αποτελούν οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Σβάρνας, Αλμπάνης, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Λιβάια, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ.

Κλείσιμο
Ο Άρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τις δύο ισοπαλίες με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ για να πλησιάσει στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Στα δυσάρεστα νέα για τον Σάββα Παντελίδη συμπεριλαμβάνεται η ανετοιμότητα του Μαρτίν Τόνσο που δεν υπολογίζεται για το σημερινό ντέρμπι, ενώ εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Μανώλης Τζανακάκης και ο τραυματίας, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Ματέο Γκαρσία, Ντιγκινί, Φραν Βέλεθ, Γιουνές, Κορχούτ, Νίκο Μαρτίνες, Ματίγια, Μπάσα, Λάρσον, Ρόουζ, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Σαββίδης.

Στον δεύτερο σημερινό αγώνα ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Ξάνθη (19:30, Novasports1). Η ομάδα από την Ήπειρο ψάχνει το τριποντο για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού ενώ η Ξάνθη θέλει να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό την προηγούμενη αγωνιστική.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης