Βόλεϊ: Το All Star Game της Σύρου θα είναι η γιορτή των κορυφαίων

Βόλεϊ: Το All Star Game της Σύρου θα είναι η γιορτή των κορυφαίων

H αντίστροφη μέτρηση για το All Star Game 2019 του ανδρικού βόλεϊ έχει ξεκινήσει και η Σύρος προετοιμάζεται ήδη για τη μεγάλη γιορτή

All_StarBasiki
Δύο εβδομάδες απέμειναν για ένα ακόμη μεγάλο ραντεβού του ελληνικού βόλεϊ το οποίο θα διεξαχθεί στην Σύρο...

Μετά από πολλά χρόνια ο θεσμός του All Star Game επιστρέφει στο καλεντάρι και το Σάββατο 16 Μαρτίου (21:00) οι κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι αθλητές Ελληνες που αγωνίζονται στις ομάδες της Volleyleague αναμένεται να προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα στον κόσμο (το οποίο θα μεταδοθεί τηλεοπτικά κι από το ΕΡΤ Sports) .

Σήμερα η Λίγκα του βόλεϊ (ΕΣΑΠ) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ( η διοργάνωση τελει υπό την αιγίδα και τη στήριξη της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου) αλλά και με τη στήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ) δημοσίευσε την επίσημη αφίσα της διοργάνωσης, ενώ εντός των ημερών θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της διοργάνωσης με όλες τις δράσεις, τις εκπλήξεις και τους διαγωνισμούς όπου οι φίλοι του βόλεϊ που θα βρεθούν στο γήπεδο θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

All_Star


Να σημειώσουμε ότι εδώ και αρκετές ημέρες 'τρέχει' μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της λίγκας (www.volleyleague.gr) ψηφοφορία μέσω της οποίας οι φίλοι του βόλεϊ ψηφίζουν για την συγκρότηση των δύο ομάδων (Έλληνες vs Ξένοι All Stars).

Κλείσιμο
Μέχρτι στιγμής έχουν ψηφίσει περισσότεροι από 5.000 φίλοι του αθλήματος ενώ η ψηφοφορία θα είναι ανοικτή μέχρι και την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 στις 12.00.

Οι υποψήφιοι που έχουν τεθεί στη διάθεση του κοινού είναι επιλεγμένοι από τους κορυφαίους των 16 πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος Volley League 2018-18.

Οι τελικές επιλογές των αθλητών θα γίνουν μετά από την ψηφοφορία του κοινού και τις επιλογές των προπονητών που θα αναδειχτούν από τους ίδιους τους αθλητές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης