Ακάθεκτοι οι Μπακς: Κέρδισαν τους Κινγκς και έκαναν ρεκόρ σερί νικών τα τελευταία 34 χρόνια

Ακάθεκτοι οι Μπακς: Κέρδισαν τους Κινγκς και έκαναν ρεκόρ σερί νικών τα τελευταία 34 χρόνια

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αγωνίστηκε μόλις 24 λεπτά μετά τις ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο, και κατάφερε να πετύχει 17 πόντους, ενώ είχε επίσης 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 μπλοκ

mpaks-new1
Σε ένα ματς που ήταν δικό τους, οι Μπακς κατάφεραν να το οδηγήσουν στην παράταση (126-126 η κανονική διάρκεια του αγώνα) και τελικά να επικρατήσουν στην παράταση των Κινγκς με 140-141 μέσα στο Σακραμέντο.

Τα «ελάφια» προηγούνταν καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως στην τέταρτη περίοδο φάνηκε σα να… θόλωσαν και τελικά οδηγήθηκαν στον έξτρα χρόνο.

Όσον αφορά τον «δικό μας», τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αγωνίστηκε μόλις 24 λεπτά μετά τις ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο και κατάφερε να πετύχει 17 πόντους, ενώ είχε επίσης 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 μπλοκ.

Πρώτος σκόρερ για το Μιλγουόκι ήταν ο Μπλέντσο με 26 πόντους, τον ακολούθησε ο Μπρογκντόν με 25 και από 21 σημείωσαν ο Μίντλετον και ο Μίροτιτς.

Από την πλευρά τους, οι «βασιλιάδες» αγωνίστηκαν χωρίς τους Μπιέλιτσα, Κουφό, Μέισον και Μπερκς. Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Χιλντ με 32 πόντους, ενώ ο Μπογκντάνοβιτς πέτυχε 28.

Κλείσιμο




Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης