Μπενζεμά: «Ημουν το δεύτερο βιολί, τώρα είμαι ο ηγέτης»

Μπενζεμά: «Ημουν το δεύτερο βιολί, τώρα είμαι ο ηγέτης»

Ο Καρίμ Μπενζεμά μίλησε για τη 'νέα ζωή' του στην Ρεάλ Μαδρίτης και το πόσο απελευθερωμένος νιώθει χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο

benzema
Ο Μπενζεμά έχει πλέον 20 γκολ σε 40 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και έχει επιστρέψει σε αυτό το επίπεδο σκοραρίσματος από το 2009, όταν και έγινε κάτοικος Bernabeu μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Γάλλος έχει 11 τέρματα στην La Liga, 4 στο Champions League, 4 στο Copa del Rey και ένα στο Ισπανικό Super Cup. Η πιο παραγωγική του σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει το 2011-12 όταν έβαλε 32 σε 52 αγώνες στη χρονιά που η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο κατέκτησε το πρωτάθλημα με ρεκόρ γκολ [121] και βαθμών [100].

«Πριν, έπαιζα με τον Κριστιάνο. Πάντα τον έψαχνα για να τον βοηθήσω να πετύχει πολλά γκολ. Ημουν το δεύτερο βιολί. Τώρα είμαι αυτός που έχει την ευθύνη να δείξει ότι θέλει να σκοράρει, ότι θέλει να ηγηθεί της ομάδας. Τώρα μπορώ να παίξω το πραγματικά μου ποδόσφαιρο. Νιώθω πιο σημαντικός και είμαι χαρούμενος γι' αυτό» είπε σε συνέντευξη στο France Football ο 31χρονος.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης