La Liga, Χετάφε - Ράγιο Βαγεκάνο 2-1: Συνεχίζει τις... Ευρωπαϊκές πτήσεις η Χετάφε

La Liga, Χετάφε - Ράγιο Βαγεκάνο 2-1: Συνεχίζει τις... Ευρωπαϊκές πτήσεις η Χετάφε

Η Χετάφε επικράτησε και της Ράγιο Βαγεκάνο συνεχίζοντας την εξαιρετική της πορεία, που την έφερε προσωρινά στην 4η θέση της Primera Division

getafe_0
Η ευχάριστη έκπληξη της φετινής Primera Division είναι αναμφισβήτητα η Χετάφε, η οποία με τα αποτελέσματα που παίρνει πάει... καρφί για Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Τελευταίο θύμα της η Ράγιο Βαγεκάνο, της οποίας και επικράτησε με 2-1, νίκη που την βοήθησε να σκαρφαλώσει προσωρινά στην τέταρτη θέση!

Οι συνήθεις ύποπτοι, Μολίνα και Μάτα «χτύπησαν» ξανά για τη Χετάφε. Αρχικά ήταν στο 28' ο Μάτα ο οποίος έδωσε το προβάδισμα, με τη Ράγιο πάντως να φωνάζει καθώς στην αρχή της φάσης φαίνεται να υπάρχει οφσάιντ, αλλά το γκολ μέτρησε παρά τη χρήση του VAR που έγινε.

Η απάντηση της Ράγιο ήρθε στο 58' με ένα καλοζυγισμένο σουτ του ντε Τομάς που έγραψε το 1-1, ωστόσο η Χετάφε με πλασέ του Μολίνα σε κενή εστία στο 68' έκανε το 2-1 που της έδωσε ακόμα μια σημαντική νίκη για την έξοδο στην Ευρώπη. Όσο για τη Ράγιο, παραμένει μπλεγμένη στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Κλείσιμο


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης