Απίθανη δήλωση Αμερικανού δημοσιογράφου: «Ο Γιάννης θα πάρει τη θέση του Τζόρνταν!»

Απίθανη δήλωση Αμερικανού δημοσιογράφου: «Ο Γιάννης θα πάρει τη θέση του Τζόρνταν!»

Tην άποψη πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα γίνει ο κορυφαίος όλων των εποχών, εξέφρασε ο δημοσιογράφος Μαξ Κέλερμαν

Yiannis
Απίστευτα πράγματα κάνει φέτος με τη φανέλα των Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και είναι ένα από τα φαβορί για το βραβείο του MVP.

Τα... όργια του Greek Freak φαίνεται πως έχουν θαμπώσει τον δημοσιογράφο Μαξ Κέλερμαν, ο οποίος έκανε την εκπληκτική δήλωση πως ο Έλληνας φόργουορντ θα πάρει τη θέση του Μάικλ Τζόρνταν αν φτιάξει το τρίποντο! Δηλαδή θα γίνει ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών!

«Εχουν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ, επειδή είναι η κορυφαία ομάδα στο ΝΒΑ. Αυτό γίνεται γιατί έχουν τον καλύτερο παίκτη στο μπάσκετ. Τον Greek Freak. O ΛεΜπρόν Τζέιμς έχασε αρκετά ματς και δεν θα μπορέσει να βγει MVP. Θεωρώ θα το πάρει ο Γιάννης. Ο ΛεΜπρόν είναι πολύ καλύτερος από κάθε παίκτη του ΝΒΑ, εκτός του Αντετοκούνμπο! Αν βάλει το τρίποντο στο παιχνίδι του, τότε θα γίνει ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών. Θα γίνει ο άνθρωπος που θα πάρει τη θέση του Μάικλ Τζόρνταν», ήταν τα λόγια του στο First Take.

Φέτος ο Γιάννης έχει 27.2 πόντους, 12.7 ριμπάουντ και 6 ασίστ ανά ματς, δίνοντας μάχη με Χάρντεν και Τζορτζ για το βραβείο του MVP.



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης