Αντετοκούνμπο: Ο Παππάς μ' έχει κάνει να κλάψω - Παππάς: Γιαννάρα, φέρε και το Λεμπρόν!

Αντετοκούνμπο: Ο Παππάς μ' έχει κάνει να κλάψω - Παππάς: Γιαννάρα, φέρε και το Λεμπρόν!

Ο Νίκος Παππάς είχε συντρίψει τον πιτσιρικά Γιάννη Αντετοκούνμπο με 33-0 και τον είχε κάνει να βάλει τα κλάμματα

giannis-lebron
Για ένα συμβάν που τον σημάδεψε και το θυμάται ακόμα και τώρα μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και είχε πρωταγωνιστή φυσικά τον ίδιο, αλλά και τον Νίκο Παππά.

Συγκεκριμένα, ο All Star των Μιλγουόκι Μπακς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο «Fox Sports» εξιστόρησε ένα συμβάν όταν ο ίδιος ήταν μόλις 15 ετών και ο γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στα 19 και ο τελευταίος τον προκάλεσε να παίξουν ένα μονό στο οποίο δεν θα τον άφηνε να πετύχει ούτε πόντο.

«Είχα μία κακή εμπειρία στο γήπεδο που μεγάλωσα. Είναι ένας τύπος που είναι πραγματικά πολύ καλός. Το όνομα του είναι Νίκος Παππάς! Ήμουν 15 και ήταν 19… Μπροστά σε όλους τους φίλους μου, μέσα στο γήπεδο μου, μού είπε να παίξουμε 1 εναντίον 1 και έβαζε στοίχημα πως δεν θα μπορέσω να σκοράρω. Του έλεγα, όχι αυτό δεν θα συμβεί, θα σκοράρω… Και τελικά με κέρδισε 33-0! Έβαλα τα κλάματα, έφυγα από το γήπεδο και από εκείνη την ημέρα ανέπτυξα μία νοοτροπία τέρατος. Έλεγα πως δεν θα χάσω ποτέ ξανά σε 1 εναντίον 1. Όποτε θα έχω ξανά την ευκαιρία να αντιμετωπίσω κάποιον στο γήπεδο μου θα κυριαρχήσω.

Κάθε φορά που παίζουμε για την Εθνική Ομάδα φροντίζει να μου το θυμίσει. Παίξαμε για την Ελλάδα πριν από 2 χρόνια, όποτε έκανα μία ωραία κίνηση μπροστά του ή σκόραρα, έκανε πλάκα ότι τώρα μπορεί να τα καταφέρνω αλλά κάποτε με σκότωσε…», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που φάνηκε ότι ακόμα και τέτοιου είδους περιστατικά του έχτισαν τη σημερινή του νοοτροπία.

Giannis Antetokounmpo: The one guy who owned him on the court

Ο διεθνής διεθνούς σούτινγκ ενημερώθηκε σχετικά για τη δήλωσή αυτή του συμπαίκτη του στην Εθνική και τον… προκάλεσε, λέγοντας να παίξουν ξανά το καλοκαίρι και αν δεν τα καταφέρνει μόνος του να φέρει μαζί του και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.


«Ανοιχτε τα ματάκια σας εκεί στα εν μπι έι και κάντε λίγο χώρο στο σάλαρι καπ, δώστε τη μπαλίτσα και παραγγειλτε το μιλκσευκ σας! Γιανναρα αν δεν τα καταφέρνεις μονος,φερε τον Λεμπρον κ ελατε το καλοκαιρακι στη κυπριαδου. Εγω με τον Ταταρούνη και οι δυο σας. Με στοίχημα τα πάντα #Όταν_έκλαψε_ο_mvp», έγραψε ο Παππάς στην αναδημοσίευση του βίντεο του συγκεκριμένου αποσπάσματος της συνέντευξης του «Greek Freak».


Κλείσιμο


Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης