«Πρόστιμο» για τον Μπογέ πληρώνει η ΑΕΚ

«Πρόστιμο» για τον Μπογέ πληρώνει η ΑΕΚ

Παρότι ο Λούκας Μπογέ δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, η ΑΕΚ πιθανόν θα αναγκαστεί να καταβάλλει έξτρα 200.000 ευρώ για τον δανεισμό του

boge-aek1
Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ΑΕΚ για φέτος ενδέχεται να γίνει ο Λούκας Μπογέ!

Παρότι δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα, ο 22χρονος ακραίος ίσως κοστίσει επιπλέον 200.000 ευρώ στους «κιτρινόμαυρους», λόγω ενός ειδικού όρου στη συμφωνία με την Τορίνο.

Συγκεκριμένα, το deal που έκαναν οι δύο ομάδες έκαναν λόγο για δανεισμό του παίκτη με ειδικό όρο να αγωνιστεί σε 25 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις από τουλάχιστον 45 λεπτά.

Σε διαφορετική περίπτωση, η ΑΕΚ πληρώνει «πρόστιμο» 200.000 χιλιάδες ευρώ στον ιταλικό σύλλογο που, μαζί με τα 900.000 ευρώ του συνολικού ποσού που δαπανήθηκε, μετατρέπει τον Μπογέ στον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη για φέτος.

Μάλιστα, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να το αποφύγει. Ο Λούκας Μπογέ μετράει 23 συμμετοχές φέτος, όμως μόνο στις 12 από αυτές έχει συμπληρώσει 45λεπτο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πρέπει να αγωνιστεί για τουλάχιστον ένα ημίχρονο στα εννιά εναπομείναντα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας, αλλά και σε όλα του Κυπέλλου (ρεβάνς με Ατρόμητο, δύο ημιτελικούς και τελικό).

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης