Λουτσέσκου: «Περίεργη αλλά όμορφη η στιγμή με τον κόσμο»

Λουτσέσκου: «Περίεργη αλλά όμορφη η στιγμή με τον κόσμο»

Στην αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ στάθηκε μεταξύ άλλων ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα

4721400
Ο Ρουμάνος στην συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε και σε έναν παίκτη του (δεν είπε όνομα, μιλούσε για τον Ζαμπά) που ενώ ήταν από τους καλύτερους με τον Ολυμπιακό δεν ξεκίνησε και μόλις μπήκε αλλαγή στο ματς με τον Απόλλωνα του είπε πως καταλαβαίνει γιατί είναι στο πάγκο, δείχνοντας πως το κλίμα κάνει την διαφορά στον φετινό ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά ο Λουτσέσκου τόνισε τα εξής:
Για τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα: «Ήταν κάτι που το ξέραμε από την αρχή. Όλα τα παιχνίδια έχουν την ίδια σημασία, πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς. Είμαστε συγκεντρωμένοι, πήραμε την νίκη και έχουμε άλλο παιχνίδι μπροστά μας την Κυριακή απέναντι στον Άρη».

Για την αποθέωση που γνώρισε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τις ευχές των παικτών του: «Ήταν λίγο περίεργη, αλλά όμορφη στιγμή για εμένα. Δείχνουμε ότι είμαστε μια οικογένεια, ένα ενωμένο γκρουπ με προσωπικότητες. Λέω ότι ήταν λίγο περίεργο το συναίσθημα, γιατί ήταν πολλά αυτά που ένιωθα και το πρωί ξύπνησα με την σκέψη να μεταδώσω τα σωστά συναισθήματα στους παίκτες μου για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα».
Για την χρησιμοποίηση των Ολιβέιρα - Σφιντέρσκι: «Εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε γρήγορα την ποιότητα αυτών των παικτών. Θα σας αναφέρω κάτι που είναι σημαντικό για εμένα. Ένας ποδοσφαιριστής που ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Ολυμπιακό, σήμερα ήταν στον πάγκο και όταν τον πέρασα αλλαγή, μου είπε ότι καταλαβαίνει γιατί ήταν στον πάγκο σήμερα. Αυτό είναι εξαιρετικό για εμένα».

Για τον Λημνιό: «Δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά θα πρέπει να μείνει προληπτικά δύο-τρεις ημέρες εκτός».

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης