Βαλβέρδε: «Αγχωμένοι, πιεσμένοι, προετοιμασμένοι για τη Λιόν»

Βαλβέρδε: «Αγχωμένοι, πιεσμένοι, προετοιμασμένοι για τη Λιόν»

Ο προπονητής της Μπάρτσα προσδιόρισε το τρίπτυχο με το οποίο η ομάδα του θα μπει στο πρώτο ραντεβού με τους Γάλλους, ενώ προειδοποίησε τους παίκτες του να μην συμβεί ό,τι και πέρσι με τη Ρόμα

Va_ve
Την Τρίτη, η Μπαρτσελόνα παίζει στη Λιόν το πρώτο από τα δύο ραντεβού τους για τους «16» του Champions League. Μεταξύ των ερωτήσεων που τέθηκαν στον Ερνέστο Βαλβέρδε, δεν γινόταν να απουσιάζει το όνομα της Ρόμα και το περσινό κάζο του αποκλεισμού.

«Οταν μας έτυχε πέρσι η Ρόμα, άπαντες θεώρησαν ότι ήταν ο πιο αδύναμος αντίπαλος. Νικήσαμε 4-1 στο πρώτο ματς και όλοι νόμιζαν ότι τελείωσε εκεί, αλλά είδαμε όλοι τι συνέβη στη ρεβάνς. Δεν μιλάμε όμως πλέον γι' αυτό. Συνέβη τότε και οφείλουμε να το θυμόμαστε και για τη Λιόν και για πάντα».

Οσον αφορά την τωρινή αναμέτρηση, ο προπονητής της Μπάρτσα μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον αντίπαλο, ενώ αποκάλυψε και το τρίπτυχο της δικής του ομάδας, η οποία ήταν ανυπόμονη για το παιχνίδι: «Εχουμε καιρό που περιμέναμε αυτό το ματς και έχουμε τεράστια όρεξη να παίξουμε. Η Λιόν έχει εξαιρετική ομάδα και δεν είναι τυχαίο ότι παρέμεινε αήττητη στον όμιλο. Διαθέτει ορισμένους σημαντικούς παίκτες, αλλά το σημαντικότερο είναι το υπέροχο αγωνιστικό στιλ της. Εμείς πάλι πάμε στο ματς αγχωμένοι, πιεσμένοι και προετοιμασμένοι».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης