Μόνο νίκη ο στόχος του ΠΑΟΚ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Μόνο νίκη ο στόχος του ΠΑΟΚ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Στις 19:00 (ΕΡΤ1) ο νέος «τελικός» για τον ΠΑΟΚ - Ο ΟΦΗ υποδέχεται τη Λαμία (19:30, Novasports1)

crespo1
Με στόχο να ξεπεράσει άλλο ένα εμπόδιο και να συνεχίσει την πορεία του για τον τίτλο ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Ριζούπολη τον Απόλλωνα, την ώρα που ΟΦΗ και Λαμία δίνουν έναν «τελικό» με φόντο την παραμονή στα δύο ματς που κλείνουν την αυλαία της 21ης αγωνιστικής.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ριζούπολη κόντρα στον ουραγό Απόλλωνα. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση όπως έδειξε και στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το ευχάριστο για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι το γεγονός πως υπολογίζει τον Ελ Καντουρί με μοναδική απουσία αυτή του εδώ και καιρό Κάνιας. Ο Απόλλωνας από την άλλη προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου μια νίκη που αναπτέρωσε το ηθικό του. Στα αγωνιστικά, οι Μπεντινέλι, Γκίνο επιστρέφουν σε σχέση με το ματς της Νέας Σμύρνης.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο ΟΦΗ παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή κόντρα στην Λαμία. Οι Κρητικοί βρίσκονται στις θέσεις που οδηγούν στην Football League και μια νίκη κόντρα σε άμεσο αντίπαλο θα αναπτερώσει το ηθικό της ομάδας του Βέρα. Εκτός οι Γιαννούλης, Ποτουρίδης, Παπαστεριανός και Νάστος, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Γιακουμάκη. Στην αντίπερα όχθη η Λαμία γνωρίζει καλά πως με νίκη στο Γεντί Κουλέ κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή βυθίζοντας παράλληλα τον αντίπαλό της. Δύο είναι οι απουσίες για τον Μάκη Χάβο ο οποίος δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Μπαράλες και Βάντερσον.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα
Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ (19:00, ΕΡΤ1)
ΟΦΗ - Λαμία (19:30, NS1)

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης