«Βασιλιάς» o Αντετοκούνμπο, νίκη για την Team LeBron στο All Star Game

«Βασιλιάς» o Αντετοκούνμπο, νίκη για την Team LeBron στο All Star Game

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και πρωταγωνίστησε στη φάση του αγώνα - Η ομάδα του, όμως, έχασε με  178-164 - MVP ο Κέβιν Ντουράντ

antetokoubo_ar
Απολαυστικό ήταν το All Star Game της Σάρλοτ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει όργια (πρώτος σκόρερ με 38 πόντους, 11 ριμπάουντ και 5 ασίστ), αλλά να μην καταφέρνει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στη γιορτή των κορυφαίων. Η Team LeBron το γύρισε και επικράτησε με 178-164.



Ο Γιάννης άρχισε εξαιρετικά και έβαλε το πρώτο καλάθι του All Star Game, ενώ συνεργάστηκε άψογα με τον Πολ Τζορτζ για ένα φοβερό alley oop. Η Team Gianis έκανε φοβερό πρώτο δωδεκάλεπτο και προηγήθηκε με 53-37.



Κλείσιμο
H oμάδα του Greek Freak συνέχισε να κάνει ότι θέλει στο παρκέ, με τον Έλληνα φόργουορντ να μας προσφέρει τη φάση της βραδιάς μετά την σκαστή του Κάρι. Ασύλληπτο κάρφωμα του Γιάνναρου. O Έλληνας φόργουορντ είχε 20 στο ημίχρονο, με τον Μίντλετον να προσθέτει 17. Στον αντίποδα ο Ντουράντ είχε 13.





Η Team LeBron σοβαρεύτηκε και επέστρεψε στη διεκδίκηση της νίκης. Στα 2:22 για την τρίτη περίοδο ισοφάρισε ο Λίλαρντ για το 124-124. Τελικά η ομάδα του Βασιλιά έκλεισε την περίοδο στο 132-131, με τον Dame πρωταγωνιστή.

Στην τελευταία περίοδος η ομάδα του Βασιλιά... πάτησε γκάζι και τελικά έφτασε στη νίκη, η οποία είναι η 2η συνεχόμενη μετά την περσινή επικράτηση.

Για τους νικητές ο Ντουράντ, ο οποίος αναδείχθηκε και MVP είχε 31, ο Τόμπσον 20 και οι ΛεΜπρόν και Χάρντεν από 19. Για τους ηττημένους εκτός του Γιάννη, από 20 είχαν οι Τζορτζ και Μίντλετον.



Τα δωδεκάλεπτα: 37-53, 82-95, 132-131, 178-164

Το ευχαριστώ του Αντετοκούνμπο στους Έλληνες

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στις δηλώσεις του μετά το τέλος του All Star Game στις οποίες είχε δίπλα του τα αδέλφια του, ευχαρίστησε τους Έλληνες για τη στήριξή τους.

«Η οικογένεια μου είναι σημαντική για μένα» είπε αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη φάση του αγώνα λέγοντας ότι «δεν έχω ξανακάνει τέτοιο alley oop σαν αυτό που έβγαλα με τον Κάρι».

Απευθυνόμενος στους Έλληνες φιλάθλους είπε «τους ευχαριστώ για τη στήριξη. Στηρίζουν την ομάδα μου, την οικογένεια μου. Ξέρω ότι ξενυχτάνε για μένα».

Ευχήθηκε, τέλος, «να γυρίσω στους Μπακς και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε στα playoffs».



Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης