ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Βίντεο: Ιντερ – Σαμπντόρια 2-1

Βίντεο: Ιντερ – Σαμπντόρια 2-1

Ο σούπερ σταρ των Νερατζούρι, Μάουρο Ικάρντι, παρέμεινε εκτός αποστολής σε σιωπηλή τιμωρία, αλλά η ομάδα του έστω και δύσκολα, βρήκε το 2-1 επί της Σαμπντόρια, τη δεύτερη σερί επιτυχία χωρίς εκείνον

dzn83qmwsaa4z0e_0
Μεσοβδόμαδα, από το ταξίδι για τη Βιέννη, αποκλείστηκε -προφανώς εξαιτίας των εμπρηστικών για το club δηλώσεων της Wanda- ο Μάουρο Ικάρντι και του αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο. Η Ιντερ πέρασε με διπλό. Και με τη Σαμπντόρια εντός ο Αργεντινός ήταν στην εξέδρα, με τους Νερατζούρι να παίρνουν το τρίποντο με 2-1 και να παίρνουν κανονάκια ηρεμίας.

Η ομάδα του Σαπελέτι είχε διάθεση, δυσκολεύτηκε να βρει λύσεις απέναντι στην σφικτή φιλοξενούμενή της, αλλά σε διάστημα πέντε λεπτών ο αγώνας έγινε ροντέο, που τελικά βρήκε τους γηπεδούχους ευνοημένους. Ο Ντ' Αμπρόζιο με προβολή στο 73' έκανε το 1-0, με τον Γκαμπιαντίνι όμως δύο λεπτά αργότερα να εκμεταλλεύεται λάθη στην άμυνα και να ισοφαρίζει. Στο τρίλεπτο ωστόσο, το σκαστό σουτ Ναϊγκολάν επανέφερε την Ιντερ στο +4 από την 4η Μίλαν και σε απόσταση ασφαλείας οκτώ βαθμών εντός τετράδας.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Ντ' Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Νταλμπέρτ, Ναϊνγκολάν (89' Βεσίνο), Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι (59' Ζοάο Μάριο), Πέρισιτς Πολιτάνο (69' Καντρέβα), Λαουτάρο Μαρτίνες

Σαμπντόρια (Μάρκο Τζαμπάολο): Αουντέρο, Μπερεζίνσκι (81' Ζάλα), Τονέλι, Μούρου, Αντερσεν, Εκνταλ (81' Ναν), Σαπονάρα (75' Γκαμπιαντίνι), Πράετ, Λινέτι, Ντεφρέλ, Κουαλιαρέλα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης